Andreea Tonciu a primit INTERZIS de la soţ să mai apară la TV. „Am fost în depresie patru ani de zile” VIDEO

Andreea Tonciu a dezvăluit că soţul ei, Daniel Niculescu, i-a inzerzis să mai apară la TV, lucru care s-a şi întâmplat timpm de patru ani. Recent, vedeta a participat la Survivor România All Stars, unde a rezistat doar o săptămână.

23 ian. 2024, 14:55
Andreea Tonciu a primit INTERZIS de la soţ să mai apară la TV. „Am fost în depresie patru ani de zile” VIDEO
Andreea Tonciu a primit INTERZIS de la soţ să mai apară la TV. "Am fost în depresie patru ani de zile"

Andreea Tonciu a primit INTERZIS de la soţ să mai apară la TV. După ce a adus-o pe lume pe fetița sa, Rebeca, Andreea Tonciu a dispărut din viaţa mondenă, iar acum s-a aflat de ce. Daniel Niculescu, soţul ei, i-a impus să se retragă din showbiz!

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu patru ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni patru ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a spus Andreea Tonciu la podcast-ul lui Jorge.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, întrebată câte cărţi a citit în viaţa ei. „Vrei să te mint?” VIDEO

Vedeta a primit propunere să participe la Asia Express sau la producțiile lui Nea Mărin, dar a fost nevoită să le refuze. Ea crede că socrii săi s-au simțit jenați de aparițiile sale.

„Eu am refuzat Asia Express, pentru că nu m-a lăsat, am refuzat Nea Mărin, cu cine? Eram în echipă cu nașa mea, cu Anamaria Prodan, dar am refuzat că nu m-a lăsat soțul meu. Lui i-a plăcut că sunt Andreea Tonciu, dar după a stat el mai bine, s-a gândit și a zis că nu trebuie să mă mai lase. De ce? Nici până în prezent nu știu răspunsul, dar am stat, l-am gândit și aș fi găsit niște variante, dar nu știu dacă sunt adevărate. Eu cred că din cauza familiei lui, pentru că lucrează într-un anumit domeniu, probabil m-au văzut cum apar eu la televizor și i-au zis lui de ce mă mai lasă să apar, că mă fac de râs. Ei nu știu că totul este un pamflet și eu jucam un teatru acolo”, a mai spus Andreea Tonciu.

@flory_floo #vaidaflorentina #foryou ♬ suono originale – V.FLORENTINA