Andreea Tonciu, întrebată câte cărţi a citit în viaţa ei. „Vrei să te mint?” VIDEO

Andreea Tonciu a fost întrebată la podcast-ul lui Jorge despre ultima carte citită. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" nu s-a sfiit să recunoască adevărul.

23 ian. 2024, 12:19
Andreea Tonciu, întrebată câte cărţi a citit în viaţa ei. „Vrei să te mint?” VIDEO
Andreea Tonciu, întrebată câte cărţi a citit în viaţa ei. "Vrei să te mint?"

Andreea Tonciu, întrebată câte cărţi a citit în viaţa ei. Bruneta a mai spus spune că niciodată nu i-a plăcut să învețe și nu regretă nici acum faptul că nu s-a concentrat mai mult timp asupra studiilor

„Păi, și ultima carte când ai citit-o?”, a fost întrebarea adresată Andreei Tonciu de către Jorge.

„De ce mă întrebi pe mine? Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile”,  a răspuns Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Elena Lasconi rupe tăcerea despre relaţia cu fiica ei. Cum a reacţionat când a aflat că Oana este bisexuală VIDEO

Vedeta a mai spus că nu regretă faptul că nu i-a plăcut şcoala. „Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț! Și știi vorba aia: o să regreți tu anii ăștia! Niciodată nu-i regret! Ah, da, poate îi regret că am îmbătrânit, dar așa să mă duc acum la școală… Never, nu! Exclus, nu-mi place școala!”, a mai spus Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Ce spune Cătălin Măruţă despre miştourile legate de David, cum că ar fi fiul lui Jean de la Craiova. „Vă face să vă simţiţi mai bine?”

Chiar dacă nu a stat decât o săptămână în Republica Dominicană, Andreea Tonciu a făcut o grămadă de bani în urma participării la „Survivor România All Stars”. Suma care i-a intrat în cont este uriașă: 6.000 de euro pentru săptămâna petrecută în competiție!

@jorgeofficial.ro Andreea Tonciu – Podcastul complet pe canalul meu – Jorge Official 🎬 Link in Bio 🔥 #vorbalujorge #fy #fyp #jorgeofficial #podcast #andreeatonciu #fetebune #sanzianaburuiana ♬ sunet original – Jorge Official