Andreea Tonciu, accident teribil înainte de plecarea la Survivor România! A ieșit pe stradă camuflată şi cu capul bandajat FOTO

Andreea Tonciu s-a accidentat destul de serios cu doar câteva zile înainte de a pleca în Republica Dominicană, pentru nouul sezon Survivor România, care va fi difuzat de Pro TV.

06 ian. 2022, 20:36
Andreea Tonciu, accident teribil înainte de plecarea la Survivor România! A ieșit pe stradă camuflată şi cu capul bandajat FOTO

Andreea Tonciu, accident teribil înainte de plecarea la Survivor România! Fosta asistentă TV a mers, joi, la sală, unde s-a pregătit intens pentru probele fizice de la Survivor România. De acolo a postat o fotografie în care se antrenează alături de antrenorul personal.

Andreea Tonciu, accident teribil înainte de plecarea la Survivor România!

După ce și-a terminat antrenamentul, Andreea Tonciu a fost surprinsă de Cancan camuflată şi bandajată la cap! Cel mai probabil, vedeta a ajuns în această stare din cauza unuii accident la sală! Andreea Tonciu s-a îndreptat către mașina sa cu un bandaj destul de mare, gluga trasă pe cap, masca de protecție, care-i acoperea întreaga față, dar și extrem de abătută!

„O voi lăsa pe fiica mea cu soţul meu, mama şi sora mea. Îmi vor lipsi atât de mult momentele petrecute cu ea şi gândul îmi va zbura, destul de des, la distracţiile noastre. Am nopţi întregi în care nu mai dorm deoarece sunt destul de stresată de cum îmi va fi departe de casă. E prima dată când plec aşa departe de ai mei, fără să am acces la telefon să-i pot suna constant”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Ce a pățit vedeta: „Am zis că o să înnebunesc!”

Din 2022, reality-show-ul „Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel, va fi difuzat de Pro TV. Cei 24 de concurenţi, împărţiţi în echipele Faimoşi şi Războinici, se vor confrunta în Republica Dominicană. Primul episod va fi difuzat pe 16 ianuarie 2022.