Andreea Tonciu ameninţă: „Am înregistrarea. Mă duc la poliţie”

Andreea Tonciu a rămas fără animalul de companie în timp ce se afla în Egipt.

RomaniaTV.net
06 iul. 2014, 07:49
Andreea Tonciu ameninţă: „Am înregistrarea. Mă duc la poliţie”

A devenit o modă în rândul vedetelor de la noi să-i ameninţe pe Facebook pe cei care le-au furat animalele de companie.

Prima care a avut sorţi de izbândă după ce i-a dispărut căţelul a fost Simona Sensual, care a oferit şi o recompensă celui care-i va aduce animalul de companie înapoi. După ce a apărut de mai multe ori la TV pe acest subiect, persoana care i-a luat câinele i l-a adus înapoi, iar blondina nu a făcut plângere.

Acum, şi Andreea Tonciu trece prin aceleaşi strări. Aflată în vacanţă în Egipt, alături de iubitul ei, Nicolae Mitea, bruneta a aflat, cu stupoare, că i-a dispărut câinele pe care îl lăsase acasă, în România.

Chiar dacă de acolo nu poate face mare lucru, Tonciu a precizat, pe pagina ei de Facebook, că are o înregistrare care-i incriminează pe răufăcători şi că dacă nu i se aduce animalul înapoi, va merge pe poliţie.

„În jurul orei 17:20, mi-a fost furat căţelul, in zona Dristor/Dudesti, str. Caloian Judetu, răspunde la numele de Bijoux! Vă rog din suflet să îl aduceţi înapoi pt. că este sub tratament!!! Eu am filmarea de pe camere când 2 baieţi au venit şi l-au luat. Cu această înregistrare mă voi duce la poliţie dacă până mâine cel tarziu nu apare! Sunt foarte supărată, vă rog mult de tot aduceti-l înapoi de unde l-aţi luat şi nu se va întampla nimic, nu vreau să ajung la poliţie, nu vreau să fac rău nimănui, vreau doar căţeluşul înapoi. Multumesc!!!!”, este postarea pe care a făcut-o pe Facebook imediat după ce a aflat vestea.

Rămâne de văzut dacă hoţii vor ţine cont de dorinţa brunetei şi dacă îi vor aduce înapoi animăluţul mult iubit.