Andreea Tonciu, de urgență la spital. Afecțiunea de care suferă vedeta: ”Sunt umflată pe partea dreaptă”

Andreea Tonciu a avut parte de câteva probleme de sănătate care i-au dat peste cap planurile. Vedeta trebuit să meargă de urgență la spital.

10 iul. 2021, 23:39
Andreea Tonciu, de urgență la spital. Afecțiunea de care suferă vedeta: ”Sunt umflată pe partea dreaptă”

Andreea Tonciu este într-adevăr plină de suprize. Chiar dacă cu câteva zile în urmă anunța pe rețelele de socializare că ar vrea să-și facă câteva „îmbunătățiri” în ceea ce privește look-ul, mai exact buzele, iată că vedeta s-a văzut nevoită să meargă la spital pentru că are probleme reale de sănătate.

Andreea Tonciu a postat pe Instagram că planurile i s-au schimbat peste noapte și trebuie să meargă la spital, la un specialist ORL.

”Bună dimineața, bună dimineața și nu m-am trezit bine, sunt umflată pe partea dreaptă, voi merge la spital pentru că am probleme cu urechea. Mergem la ORL. Vă pup și vă doresc o zi minunată”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram, conform SpyNews.

Andreea Tonciu se pregăteşte să rămână gravidă

Andreea Tonciu

se pregăteşte să rămână gravidă, dar spune că acest lucru nu se va întâmpla în această vară, dat fiind faptul că are alte priorităţi.

Aflată la un resort de lux din Turcia, alături de soţul şi de fiica ei, aceasta a intervenit în emisiunea “Showbiz Report”, unde a oferit amănunte despre viața sa de familie. Vedeta a confirmat faptul că îşi doreşte să mai aibă un copil cât de curând, dar va lucra la asta începând cu luna septembrie, când va pleca în vacanţă doar cu soţul ei.

Poate din septembrie când ne vom duce noi doi. Deocmanda nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri. Vreau să mă mut într-o casă mai mare, îi spun soțului de un an și ceva că vreau să mă mut într-o casă mai mare”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu recunoaşte că este o mamă foarte panicată. La mijlocul lunii iunie, fetiţa ei a fost răcită, un motiv suficient de bun pentru a ajunge cu ea la spital.

„Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând. De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă, sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată. De fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, a spus Andreea Tonciu pe reţelele de socializare.