Andreea Tonciu, decizie radicală! Motivul uluitor pentru care nu mai vrea să gătească

Andreea Tonciu a oferit detalii inedite din intimitatea familiei sale la o emisiune tv. Vedeta a dezvăluit care este motivul din cauza căruia nu mai vrea să gătească deloc!

15 mai 2021, 13:17
Andreea Tonciu, decizie radicală! Motivul uluitor pentru care nu mai vrea să gătească

Andreea Tonciu, decizie radicală! Vedeta este apreciată pentru firea directă pe care o are și pentru naturalețea cu care se expune indiferent de context. Deşi a dispărut o bună bucată de timp din lumina reflectoarelor pentru a se focusa pe viața de familie, acum a revenit cu forte proaspete și a povestit cu lux de amănunte cum se desfășoară o zi din viața ei.

Andreea Tonciu, decizie radicală!

Andreea Tonciu a mărturisit că a decis să nu mai gătească deloc, din cauza numărul de kilograme care a început să crească treptat treptat din cauza mâncărurilor pe care le prepara. „Eu sunt o persoană care mănânc foarte mult și sunt foarte pofticioasă și trebuie să gust din fiecare. Da, acum sunt la cură de slăbire, pentru că, pe data de 28 iunie voi pleca în vacanță și normal că, eu, fiind femeie, văd că nu-mi place cum arăt și am zis „Băi, gata! Trebuie să pun stop mâncării, să nu mai gătesc!”. De 12 zile, dacă vii la mine acasă, este frigiderul gol, nu am mai gătit absolut nimic. Dani (n.r. – soțul Andreei) mănâncă în oraș. Chiar dacă găteam, mânca doar în ziua în care găteam și a doua zi gata. El mănâncă zilnic în oraș”, a declarat Andreea Tonciu la Xtra Night Show.

Andreea Tonciu a făcut anunţul: „De patru ani nu mai dorm cu soţul meu”

Andreea Tonciu a mai spus că atunci când cea mică se întoarce de la grădiniță, îi comandă repede ceva de mâncare, iar dacă nu, o duce la bunici unde sigur se va bucura de fel și fel de preparate. „Fata este la grădiniță și nu mai are rost să gătesc. Dacă îi este foame seara, îi comand repede ceva sau mă duc la mama și mănâncă la ea și am terminat. Ce mai bani cheltuiți pe atâtea?! Cumpăram când mă duceam atâtea… Îmi place când miroase a mâncare în casă, dar cheltuiam foarte mulți bani pe mâncare, pentru că sunt o fire foarte pofticioasă, chiar dacă nu-mi trebuia, voiam să în frigider orice” a mai spus Andreea Tonciu.