Andreea Tonciu, despre participarea la Survivor România: „Am nopţi când nu dorm”

Andreea Tonciu, despre participarea la Survivor România. În vârsta de 35 ani, vedeta a acceptat una dintre cele mai mari provocări din viaţa ei. Pe lângă dorul de fetiţă şi familie, este prima oară când se desparte de ei, este şi supravieţuirea în concurs.

06 ian. 2022, 09:51
Andreea Tonciu, despre participarea la Survivor România: „Am nopţi când nu dorm”
Andreea Tonciu, despre participarea la Survivor România

Andreea Tonciu, despre participarea la Survivor România. Mai are foarte puţin timp până va pleca cu echipa în Republica Dominicană, acolo unde se desfăşoară show-ul sportiv şi deja îi este dor de fetiţa ei, Rebeca, în vârstă de şase ani.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Ce a pățit vedeta: „Am zis că o să înnebunesc!”

Andreea Tonciu, despre participarea la Survivor România

Au mai rămas aşa puţine zile că deja simt că am intrat pe ultima sută cu pregătirile! Merg la sală, nu chiar atât de des pe cât mi-aş fi dorit, încerc să rezolv tot ce mai trebuie prin casă… şi petrec cât de mult timp cu fetiţa mea.

Am trecut şi printr-o răceală, aşa că m-am testat zi de zi să fiu sigură că nu este vorba despre COVID… Totul este în regulă, deci sunt aproape pregătită!

Ca în fiecare an, mi-am petrecut sărbătorile alături de familie. Mi-a adus zâmbetul pe buze această perioadă şi m-a ajutat să mă pregătesc psihic pentru plecare. În plus, chiar dacă m-am asigurat că mă protejez de virus, m-am asigurat că văd toate persoanele care-mi vor lipsi în perioada în care voi fi plecată.

O voi lăsa pe fiica mea cu soţul meu, mama şi sora mea. Îmi vor lipsi atât de mult momentele petrecute cu ea şi gândul îmi va zbura, destul de des, la distracţiile noastre.

Este o perioadă încărcată pentru ea, a descoperit pasiunea pentru balet şi investeşte mult timp în asta, aşa că abia aştept să revin şi să îi fiu alături.

Cred că emoţii e un cuvânt mic. Am nopţi întregi în care nu mai dorm deoarece sunt destul de stresată de cum îmi va fi departe de casă. E prima dată când plec aşa departe de ai mei, fără să am acces la telefon să-i pot suna constant.

Ca să vă mai spun din casă… în unele seri, bag fetiţa la culcare şi stau lângă ea şi o privesc. Mă încarc cu imaginea ei!„, a declarat Andreea Tonciu pentru Click.ro.