Andreea Tonciu dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei. „De asta mă iubeşte soţul meu şi nu mă înşeală” VIDEO

Andreea Tonciu, cunoscută pentru sinceritatea ei, a dezvăluit publicului cum arată o zi obișnuită din viața ei. Vedeta, mereu transparentă cu viața sa personală, a discutat despre distribuirea responsabilităților în căsnicia ei și despre rutina zilnică.

15 mai 2024, 13:04
Andreea Tonciu dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei. „De asta mă iubeşte soţul meu şi nu mă înşeală” VIDEO
Andreea Tonciu dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei. "De asta mă iubeşte soţul meu şi nu mă înşeală"

Andreea Tonciu dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei. Într-un podcast realizat de Bursucu, Andreea Tonciu a mărturisit că soțul său este cel care se ocupă de aspectele financiare, în timp ce ea se ocupă de sarcinile casnice. Deși vedeta recunoaște că soțul ei nu contribuie la treburile gospodărești, ea consideră că acest lucru nu este o problemă, deoarece responsabilitățile sunt împărțite echitabil în căsnicia lor.

„Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, i se pune masa. Da, eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu. E babysiter să stea cu copilul? Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri”, a declarat Andreea Tonciu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mihai Albu, primul interviu după ce a fost diagnosticat cu cancer. Chinurile prin care a trecut după ce descoperit boala VIDEO

Vedeta își începe ziua la ora 7:00, când își duce fiica la școală, iar apoi își petrece timpul cu vecina ei și pregătește micul dejun pentru soțul ei. Ea spune că soțul ei se trezește mai târziu și că își petrece timpul liber relaxându-se sau ocupându-se de cumpărături. Totodată, menționează că are ajutor în casă, dar că în cea mai mare parte se descurcă singură.

„Mă trezesc la ora 7:00, pentru că la 8:30 intră Rebi la școală, o duc, mă întorc, îmi beau cafeaua cu vecina mea la vreo 10:00-11:00, ca să-l las pe soț să mai doarmă, ca să nu fac gălăgie în casă. După urc, îi fac soțului de mâncare dacă vrea, apoi strâng prin casă, soțul meu se trezește prima dată la 7:30, după care stă în pat până la 10:00-11:00. El apoi pleacă, eu rămân, dacă am mâncare, nu fac și atunci stau relaxată și mă uit la televizor, dacă nu, fac mâncare, mă mai duc la cumpărături. La 16:00 trebuie să-mi iau copilul de la școală. Dacă are vrei activitate o duc, dacă nu, vine acasă, îi dau de mâncare și ieșim afară, dacă vremea e frumoasă”, a continuat Andreea Tonciu.

„Recunosc, am un băiat care mă ajută, și am și o doamnă la curățenie, dar vine o dată pe săptămână, în rest mențin eu. De asta mă iubește soțul meu și de aia nu mă înșeală”, a mai spus vedeta.

Citeşte şi: Alin Oprea dezvăluie după 18 ani motivul destrămării trupei Talisman. L-a desfiinţat pe Tavi Colen: „M-a înjunghiat pe la spate, mi-a furat munca de o viaţă”

Chiar dacă are o aparență impecabilă în aparițiile publice, Andreea Tonciu insistă că nu este mereu aranjată şi recunoaște că își menține imaginea la evenimentele speciale, dar că acasă este o femeie obișnuită: „Nu sunt tot timpul divă, pentru că nu pot să stau tot timpul îmbrăcată frumos, divele așa fac. Eu când merg cu soțul meu la o nuntă, acolo sunt îmbrăcată frumos și el se mândrește cu mine, pentru că acolo chiar sunt divă. Dar când sunt acasă sunt o femeie normală”.