Andreea Tonciu, implicată într-un accident rutier în lanţ

1 Decembrie vine cu ghinion pentru Andreea Tonciu, care a fost victima unui accident rutier provocat chiar de aceasta. În accident au fost implicate trei maşini, care sunt avariate considerabil, dar nimeni nu a păţit nimic.

RomaniaTV.net
01 dec. 2014, 12:27
Andreea Tonciu, implicată într-un accident rutier în lanţ

Din neatenţie sau din pricina ninsorii, Andreea Tonciu a provocat un accident rutier în lanţ. Fosta asistentă TV se pare că nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, iar, când a vrut să evite impactul cu o altă maşina, a fost prea târziu. Cu toate că Andreea Tonciu a frânat, coliziunea s-a produs, iar din spate, o altă maşină a intrat în maşina Andreei.

Din fericire, atât Andreea Tonciu, cât şi celelalte persoane implicate în acest carambol au scăpat fără nici o zgărietură, însă de acum vedeta va fi pieton pentru o bună perioadă de timp.

„Nu ştiu cum s-a întâmplat. Mi-am avariat maşina destul de rău. Are vopseaua sărită, trebuie s-o bag în service. Am frânat cât am putut, dar degeaba. Am intrat în cel din faţa mea, iar din spate m-a lovit o altă maşină. Probabil, n-a mai putut evita impactul. Nu ştiu. Am full casco, nu am treabă, doar că sunt foarte nervoasă că n-o să mai am maşină”, a declarat Andreea Tonciu, la scurt timp după nefericitul accident pentru cei de la SpyNews.

Citeşte şi  ADIO, Nicki Mitea! Andreea Tonciu are un nou iubit şi nu se mai fereşte de nimeni