Andreea Tonciu, în doliu. Bunica ei s-a stins din viaţă: „Nu există cuvinte”

Andreea Tonciu este în doliu, după ce bunica ei s-a stins din viaţă. Concurenta de la "Bravo, ai stil! este extrem de tristă, deoarece avea o relaţie apropiată cu femeia şi a iubit-o foarte mult. Întreaga familie a brunetei suferă extrem de mult şi încearcă să depăşească această situaţie dureroasă.

18 nov. 2020, 17:10
Andreea Tonciu, în doliu. Bunica ei s-a stins din viaţă: „Nu există cuvinte”
Andreea Tonciu este în doliu, după ce bunica ei a murit.

Andreea Tonciu, în doliu. Vedeta a postat pe reţelele de socializare mai multe mesaje, în care îşi exprimă regretul faţă de pierderea uneia dintre cele mai iubite persoane din viaţa ei, dar şi promisiunea că va rămâne pentru totdeauna în inima ei.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, în mijlocul conflictelor la „Bravo, ai stil!”. Ameninţări la adresa Calinei: „Îi ştim „dosarul…” Dacă mă enervează..”

Andreea Tonciu, în doliu

Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI. Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace, SUFLETUL NOSTRU BUN! Te voi iubi toată viața mea, sufletul meu bun. Vei fi mereu în inima mea. Te iubesc!”, a scris Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram.

Şi tatăl brunetei a postat un mesaj, în care şi-a luat rămas bun de la mama lui. „Nimeni nu te poate pregăti pentru o astfel de pierdere – ea vine ca vântul. Cu toate acestea, gândește-te ca ea se odihnește acum in bratele Domnului nostru. Ii mulțumim ca a existat și ne-a iubit. Drum lin către ceruri , MAMA!„, este mesajul transmis de tatăl vedetei.

Nimeni nu te poate pregăti pentru o astfel de pierdere – ea vine ca vântul. Cu toate acestea, gândește-te ca ea se…

Publicată de Razvan Tonciu pe Duminică, 15 noiembrie 2020

Andreea Tonciu: „Bag divorţ şi mă recăsătoresc”

Bruneta şi tatăl fetiţei lor se înţeleg foarte bine, ba chiar plănuiesc să facă un al doilea copil. Andreea are stări de greaţă şi crede că este însărcinată. În ceea ce priveşte infidelitatea, vedeta a mărturisit că, în cazul în care soţul ei ar înşela–o, „ar băga divorţ şi s-ar căsători cu un turc”.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a răbufnit pe internet: „Nu mai cred în coronavirus! Se poate trata acasă cu paracetamol”

Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăresc pentru că ne leagă un copil. Dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc”, a declarat Andreea Tonciu.

„Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile”, a mai spus bruneta.


loading...
Partenerii noștri