Andreea Tonciu, în mijlocul conflictelor la „Bravo, ai stil!”. Ameninţări la adresa Calinei: „Îi ştim „dosarul…” Dacă mă enervează..”

Emisiunea "Bravo, ai stil!" şi-a reluat filmările, iar concurentele au avut suficient timp pentru odihnă şi relaxare. Andreea Tonciu nu s-a putut abţine şi a intrat în conflict cu Calina Dumitrescu, pe care a şi ameninţat-o.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 12:13
Andreea Tonciu, în mijlocul conflictelor la „Bravo, ai stil!”. Ameninţări la adresa Calinei: „Îi ştim „dosarul…” Dacă mă enervează..”

În ediția difuzată miercuri seară, Andreea Tonciu a fost filmată în vestiar alături de Oana Radu și Bia Rus, când vorbeau fără reținere despre Calina Dumitrescu, explicând faptul că cea din urmă nu ar trebui să își spună punctul de vedere pentru că este mult prea tânără, iar «dosarul ei este foarte gros».

Nu pot să vin în emisiune să tac. Eu am făcut glume cu oricine. Deci Calina a prins tupeu. Despre ce vorbim? Eu am venit la Bravo, ai stil să-i permit Calinei să vorbească așa cu mine? Că-i știm «dosarul…» Dacă mă enervează și mă calcă pe coadă. Eu nu pot să-i permit Calinei să-mi vorbească așa”, a spus Andreea Tonciu în culise. 

În momentul în care Calina și Raluca Tănase au vrut să-și spună și ele opinia, Andreea a continuat: «Care e problema ta, fetițo? Unde ați trăit, mă, până acum? Ați fost ținute în vitrină? Mă fetelor, treziți-vă la realitate. Viața e scurtă!».

Mi-e rușine să stau în platou cu o asemenea femeie. Care e problema ta, fetiţo?”, a spus Calina Dumitrescu, printre țipetele Andreei Tonciu. 

Fetiță ești tu, mă! Care nici nu știi să te ștergi la fund, ești nebună la cap? Taci din gură!”, a continuat Andreea.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, lipsită total de inhibiţii. Cătălin Botezatu, şocat! „Eu sunt SEXY cu sau fără chiloţi” VIDEO

Andreea Tonciu: „Bag divorţ şi mă recăsătoresc”

Bruneta şi tatăl fetiţei lor se înţeleg foarte bine, ba chiar plănuiesc să facă un al doilea copil. Andreea are stări de greaţă şi crede că este însărcinată. În ceea ce priveşte infidelitatea, vedeta a mărturisit că, în cazul în care soţul ei ar înşelao, „ar băga divorţ şi s-ar căsători cu un turc”.

Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăresc pentru că ne leagă un copil. Dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc

Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile”, a mai spus bruneta.