Andreea Tonciu, în sfârşit mireasă. Bruneta era să ajungă pe jos la biserică

Andreea Tonciu a făcut nuntă mare duminică. Cu o rochie de prinţesă, aşa cum a visat, Andreea Tonciu s-a căsătorit religios cu Daniel Niculescu, tatăl fetiţei sale, Rebecca. Naşii cuplului au fost Anamaria Prodan, care a îmbrăcat o rochie de 20.000 de euro, şi Laurenţiu Reghecampf.

RomaniaTV.net
04 sept. 2016, 17:15

Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie, Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. La data de 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca.

Cununia religioasă a fost programată pentru luna septembrie, la două zile după ce micuţa Rebecca a fost creştinată.

De parcă nu ar fi avut oricum destule emoţii, Andreea a trecut prin clipe dificile la plecarea spre biserică. Bruneta a constatat, în momentul în care a urcat în maşină, că rochia sa nu încape pe banchetă şi a avut nevoie de ajutor pentru a fi „îndesată” în limuzină în timp util pentru a ajunge la biserică.

„Nu pot să cred. Nu pot să stau”, repeta într-una Andreea, vizibil panicată, dar şi amuzată.

Naşa Anamaria Prodan, rochie de 20.000 de euro

Anamaria Prodan a făcut furori cu ţinuta de naşă pe care a ales-o pentru nunta finuţei sale Andreei Tonciu. A optat pentru o rochie neagră, lungă şi strânsă pe corp şi a strălucit.

Cuplul de naşi Prodan- Reghecampf a făcut furori încă de la prima apariţie. Ana a mărturisit pentru Antena Stars faptul că are emoţii. „Am emoţii, la fiecare nuntă am emoţii. Îi urez să îşi asculte bărbatul şi să se iubească la fel de mult ca în prima zi. Imediat am ales ţinuta, este stilul meu”, a declarat naşa.

Laurenţiu Reghecampf a fost stăpân pe situaţie de la bun început. „Nu am emoţii. Am venit cu familia. Le urez numai bine”, a declarat naşul.