Andreea Tonciu încearcă să îl cucerească pe Cătălin Botezatu. Gestul ei l-a lăsat fără cuvinte pe designer: „Rupeţi haina de pe mine!”

Momente incendiare au avut loc în gala "Bravo, ai stil! Celebrities", Andreea Tonciu a făcut show,  din nou, cu momentul prezentat în finală. Şi cu ţinuta la fel! Vedeta a încercat să facă un număr special, însă a apărut un incident, care a încurcat-o extrem de tare.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 08:18

Când a vrut să îşi lase haina de blană să cadă de pe corp, o aţă înnodată a împiedicat acest lucru. Imediat i-a cerut lui Cătălin Botezatu să o ajute.  „Mi-a stricat momentul… Măi, Bote! Rupeţi haina de pe mine!„, a spus bruneta, iar Cătălin Botezatu a replicat, încercând s-o ajute: „Scoate-o pe picioare (n.r haina), că se rupe aţa„.

 

Eu văd că eşti îmbrăcată ca o menajeră, momentan. Blana este frumoasă, dar tu ştii ce porţi pe dedesubt? Un costum de menajeră„, a spus Maria despre ţinuta Andreei Tonciu, care, bineînţeles nu s-a lăsat mai prejos.

Niciodată nu o să ai vreodată stilul ăsta, never. Dacă nu ştii stilul rusesc, mergi şi mai învaţă. Nu am cum să îi dau mintea mea. De ce toate fetele sar pe tine? Nu te întrebi?„, i-a replicat Tonciu.

 

Maria Ilioiu şi Raluca, război din cauza iubitului Denisei Tănase?

Maria şi Raluca au avut mai multe momente de tensiune, iar fosta ispită a mărturisit că motivul ar fi chiar iubitul surorii Ralucăi, Denisa. Roşcata se cunoaşte cu Mircea, ba chiar au şi ieşit împreună, ceea ce ar fi dus la antipatia Ralucăi faţă de aceasta.

Motivul pentru care Raluca Tănase nu mă suportă este că am ieşit o dată cu iubitul surorii ei şi probabil asta este cauza. Am aflat recent. Te crezi şi tu superioară că ai scos un hit, eu ştiu doar un hit. Eu vreau să las la aprecierea publicului, cine caută conflicte„, a dezvăluit Maria Ilioiu despre Raluca Tănase.

Blondina spune că nu ştia absolut nimic despre asta şi nu ar avea de ce să fie geloasă pe ea. „Din păcate, nici nu ştiam asta. Eu sunt geloasă şi de asta te tot atac pe tine, nu?  Nu puteam să aleg pe altcineva, cu facultate, cu studii, ca să mă cert?! Consider că nu suntem la acelaşi nivel. Eu am muncit foarte mult pentru numele meu”, a venit replica Ralucăi.


loading...