Andreea Tonciu, lipsită total de inhibiţii. Cătălin Botezatu, şocat! "Eu sunt SEXY cu sau fără chiloţi" VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 08 Februarie 2020 19:00 // Actualizat: Sâmbătă, 08 Februarie 2020 19:00 // Sursa: romaniatv.net

Andreea Tonciu a uimit pe toată lumea cu ținuta ei, la cea mai recentă ediţie a show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities".

Andreea Tonciu a ales o ținută care lăsa cu ușurință la vedere lenjeria intimă. Bianca Rus nu s-a arătat încântată de acest lucru: "Eu nu văd bine: Sunt atât de obosită? Ți se văd chiloții în spate?".

"Draga mea, eu sunt sexy și așa. Cu sau fără chiloți!", a fost replica Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu, în lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Rebeca m-a întrebat de ce sunt jignită, de ce mă face ciocănitoare"

Ca să le arate colegelor ei că nu-i pasă de remarcile răutăcioase, Andreea Tonciu s-a oprit în fața camerei de filmat, s-a întors cu spatele și și și-a ridicat haina, lăsându-și expusă lenjeria intimă. Jurații s-au arătat încântați de apariția ei. Mai ales Cătălin Botezatu întrucât diva a făcut un gest care l-a lăsat cu gura căscată, în momentul în care a ajuns în fața lui.

"Vreau să-ți arăt și ție să-mi spui dacă îți place lenjeria mea intimă pentru că am 33 de ani și pot să mă dezbrac, ai înțeles? Pentru că eu am apărut sexy și vreau să-mi spui dacă-ți place. Așa e de la spate", a spus Andreea Tonciu, în timp ce și-a expus lenjeria intimă în fața juratului. Acesta și-a mușcat buza de jos și era vizibil înmărmurit. "Îți dau și din față dacă vrei", a completat vedeta, ridicându-ți haina până în dreptul talie.

"Eu voiam să-ți dau o stea, oricum. Am vrut doar să spun că e froarte asumată, este o ținută perfectă și a îmbulinat-o perfect în seara asta. Și faptul că a venit așa, în chiloți, cum spuneți voi, fetelor, este intenționat făcut. Ești o splendoare, o dulceață! În seara asta, cel puțin ca să nu se înțeleagă greșit", a declarat Cătălin Botezatu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andreea Tonciu bravo ai stil celebrities Cătălin Botezatu chilot
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H