Andreea Tonciu, lovită de unul dintre colegii de echipă la Survivor All Stars! Vedeta TV în lacrimi chiar din a doua ediție: „Trebuie să supraviețuim”

Survivor All Stars a început în forță! Dramele au început în echipa Faimoșilor, încă din cea de-a doua ediție a emisiunii. Andreea Tonciu a fost lovită de unul dintre colegii de echipă.

17 ian. 2024, 21:56

S-a dat startul celui mai aștepta sezon al emisiunii Survivor România! Este vorba de sezonul All Stars, care a adunat cele mai sonore nume din sezoanele trecute. În această seară este difuzată cea de-a doua ediție a emisiunii. Cu toate că presiunea competiției abia a început să își facă simțită prezența, tensiuniile sunt la ele acasă în tabăra Faimoșilor. Vedetele s-au pus pe treabă, pentru că în această fază a consursului, este esențial să își amenajeze un adăpost.

Citește și: Jador, gest controversat la Survivor România All Stars. Manelistul și-a sărutat adversara în văzul tuturor

Faimoșii nu au șovăit și s-au apucat să își construiască ceea ce urmează să le fie locuință pe parcursul următoarelor săptămâni. Totuși, în timpul activității a avut loc și un „accident de muncă”. Iată despre ce este vorba.

„I-ai dat în cap”, a strigat Jorge după ce TJ Miles a lovit-o din greșeală pe Andreea Tonciu cu o scândură pe care urma să o folosească la acoperiș.

„A fost ghinion. Ea s-a ridicat, eu mergeam cu chestia aia și ea n-a fost atentă. Eu trebuia să merg pe acolo să facem acoperișul ăla”, a explicat TJ Miles.

Andreea Tonciu a izbucnit în plâns, iar Jorge s-a grăbit s-o liniștească: „O să se umfle un pic, dar nu te speria… E ok, punem un pic de gheață, dar nu mult că nu e bine să ții gheață la cap. Stai liniștită!”.

Chiar dacă lovitura a fost una dureroasă și a vărsat lacrimi, Andreea nu s-a supărat pe colegul ei.

„Mi-am cerut scuze, ce pot să fac. Are capul tare, Tonciu. Asta e tot ce pot să spun”, a mai spus TJ Miles la testimoniale.

În timp ce Andreea Tonciu se lamenta și plângea, TJ Miles a reacționat zeflemitor.

„Fată suntem la Survivor All Stars, trebuie să supraviețuim”, i-a replicat TJ Miles.

Citește și: Coșmarul trăit de Andreea Tonciu în prima ediție de la Survivor România All Stars: „Eu, dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te-njur”

Știre în curs de actualizare