Theo Rose, momentul adevărului. Cum se înțelege, de fapt, cu Lia Bugnar, care a avut o relație de nouă ani cu Anghel Damian: „Eu îmi doream să stau liniștită, doar că nu s-a putut”

Theo Rose a făcut dezvăluiri sincere despre începutul relației sale cu Anghel Damian și cum au ajuns să fie împreună.

17 ian. 2024, 21:53
Theo Rose, momentul adevărului. Cum se înțelege, de fapt, cu Lia Bugnar, care a avut o relație de nouă ani cu Anghel Damian: „Eu îmi doream să stau liniștită, doar că nu s-a putut”

La începutul relației, Theo Rose și Anghel Damian au fost criticați dur pentru că toată lumea știa despre ei că erau implicați în relații de lungă durată. Artista a fost cinci ani de zile cu Alex Leonte, iar Anghel Damian a avut o relație de nouă ani cu Lia Bugnar. Relațiile celor doi ajunseseră deja la final încă dinainte să fie împreună, a punctat Theo Rose.

„Mama și tata au fost puși la curent, nu au avut nicio emoție, nu au stat să se stresez, ba dimpotrivă, ei aveau grijă să nu iau eu mult prea în serios tot ce se întâmplă și să rămân relaxată. Eu în calitate de copil mă gândeam… Îmi pare rău mamă și tată că se întâmplă asta.

Citește și Tily Niculae, adevărul despre boala fără leac de care suferă. Cum se chinuie actrița să o țină în frâu: „Una dintre afecțiunile pentru care nu s-a găsit tratament”

Lucrurile erau deja terminate într-o parte și începute în partea cealaltă.

Este vorba despre fostele noastre relații. Erau terminate, noi am început să ne vedem. Unii zic că greșit a fost că nu am anunțat că s-a încheiat o relație. Treaba e că viața mea a fost un haos, era un haos deja de mult. Dacă anunțam că m-am despărțit de fostul încercau să înțeleagă de ce ne-am despărțit, își dădeau cu părerea, nu am vrut genul ăsta de atenție sub nicio formă. Am încercat să trecem ușor prin asta. Eu îmi doream să stau liniștită și să-mi văd de lucruri, doar că nu s-a putut. Informația a plecat probabil dintre apropiați, mai sunt și apropiați de ăștia.”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului Anamariei Prodan.

Theo Rose a vorbit și despre relația ei cu Lia Bugnar. Artista a spus că nu există vreo tensiune între ea și Lia.

Anamaria Prodan: Ai avut vreodată vreo întrevedere cu fosta iubită?

Theo Rose: Foarte puțin. A vrut să-mi spună că putem fi ok, că ce a fost a fost și că putem avea o relație, având în vedere că este scenaristul serialului în care eu joc… Și că își iubește personajele și că putem fi în regulă.

Anamaria Prodan: Te-ai simțit vreodată ciudat, fosta iubită fiind scenaristul? Cum se vor uita colegii, ce tensiuni vor fi în timpul filmărilor…

Theo Rose: Nu, nu ne vedem, pentru că nu participă la filmări ca scenarist. Este actriță în serial, dar nu avem secvențe împreună, deși nu aș avea nicio problemă. Nu ar trebui să existe asta, nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic, lucrurile erau încheiate. Nu m-am simțit ciudat în legătură cu asta.

Citește și Georgiana Lobonț, postare emoționantă pe internet. Ce a scris artista. ”Îmi apar chipurile lor în minte”