Andreea Tonciu, vacanţă de vis în Dubai. Imaginile care au încins Internetul

Andreea Tonciu se află într-o vacanţă de vis în Dubai, alături de soţul şi fiica lor. Vedeta este extrem de fericită pentru că prima vacanţă în afara ţării, pe anul acesta. Cei doi părinţi au decis să o ia cu ei şi pe micuţa Rebecca, să fie familia completă.

07 apr. 2022, 16:25

Andreea Tonciu, vacanţă de vis în Dubai. Fosta concurenta de la Survivor România 2022 se relaxează într-un resort de cinci stele alături de soțul ei, Daniel Niculescu, și fetița lor, Rebecca.

Citeşte şi: Andreea Tonciu intervine în certurile de la Survivor România: „Laura e geloasă pe Otilia”

Andreea Tonciu, vacanţă de vis în Dubai

„Ce poate fi mai frumos decât timpul pe care-l petrec alături de Rebe? Să fim în vacanță! Am ajuns târziu în Dubai și ne bucurăm din plin. Acum suntem pe plaja hotelului si este… de vis! Vă îmbrățișăm!

”, a scris Andreea Tonciu la o fotografie în care apare alături de Rebecca pe plajă.

Într-o altă imagine, bruneta și-a etalat silueta într-un costum de baie cu imprimeu leopard. Unii fani au complimentat-o pentru felul în care arată, în timp ce alții au acuzat-o că abuzează de photoshop în social media. “Tu ești? Iar ai rupt photoshop-ul?/ Dacă scoți filtrele zici că ești deshumată!”, sunt câteva dintre comentarii.

Andreea Tonciu rupe tăcerea despre Survivor România

Andreea Tonciu a revenit de câteva săptămâni din Republica Dominicană, unde s-a confruntat cu mai multe episoade în care sănătatea i-a fost pusă în pericol. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a făcut dezvăluiri despre cum s-a schimbat viața ei după cel mai urmărit show TV din România.

Trei săptămâni am fost plecată la Survivor, doar atât am rezistat. Bine, după cinci zile voiam să plec acasă! N-aș mai repeta niciodată această experiență pentru că este foarte grea pentru mine, crede-mă.

Nu mă așteptăm să fie atât de grea. N-am crezut în viața mea că va fi atât de greu. M-am dus, încercarea moarte n-are. Am zis hai să încerc să văd cum e. Dar nu înțelegi că din a cincea zi am zis gata, nu mai pot… M-am setat, am intrat în lumea mea, nu mai eram eu”, a spus Andreea Tonciu pentru Click!.


loading...