Emil Rengle o face praf pe Andreea Tonciu: „A stat mai mult leșinată decât trează”

Emil Rengle o face praf pe Andreea Tonciu. Cei doi au făcut parte din echipa Faimoşilor şi nu au rezonat absolut deloc. Mai mult decât atât, şi-au spus cuvinte grele şi s-au ironizat cât timp au fost în Republica Dominicană.

10 mart. 2022, 18:03
Emil Rengle o face praf pe Andreea Tonciu: „A stat mai mult leșinată decât trează”
Emil Rengle o face praf pe Andreea Tonciu

Emil Rengle o face praf pe Andreea Tonciu. Bruneta nu a rămas în relații bune cu fostul ei coleg de la „Survivor România” şi spunea despre dansator că este conflictual.

Ce să câștige Emil Rengle? Nu aduce puncte. E mai slab ca o fată”, a spus Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Emil Rengle, dramă de neimaginat! “Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid”

Emil Rengle o face praf pe Andreea Tonciu

Emil Rengle a fost şi el eliminat din competiţie şi consideră că Andreea Tonciu nici nu a făcut parte din competiție, pentru că a stat foarte puțin și nu a reușit să treacă prin tot ce a trecut el.

Andreea e un alt personaj care nu a făcut parte din «Survivor». Adică ea nu a fost. A fost în vizită și cât a stat, a leșinat. A stat mai mult leșinată decât trează. Nu a jucat.  Să-mi spui mie că nu am adus puncte, care am stat două luni suferind, nemâncând, jucând și trăind acest joc… Nu ai dreptul să spui.

Din nou, părerile personale despre ce înseamnă să fii femeie și bărbat sunt personale. Eu cu Andreea nu rezonez. Nu am rezonat nici înainte de emisiune și nu o să rezonez nici după”, a spus dansatorul la Pro TV.

Emil Rengle rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor România 2022

Emil Rengle rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor România 2022. Dansatorul a rezistat două luni în Republica Dominicană, iar acum a vorbit despre experiența trăită la show-ul Pro TV.

„Faimosul” a vorbit chiar la Aeroportul Otopeni, la doar câteva minute de la aterizare, şi a dezvăluit că tot ce se vede pe micul ecran este un joc de strategie. „Sunt fericit că-mi văd prietenii, că mi-au adus de mâncare. Experiența e schimbătoare de viață, cu de toate. Au fost părți frumoase, părți rele”, a spus Emil Rengle.

Dansatorul recunoaște că a slăbit foarte mult: „Am slăbit cel mai mult. Dacă mai stăteam, mă sufla vântul cred. Experiența schimbătoare de viață, cu părți frumoase, părți rele, doar că la o intensitate mult mai tare și puternică.

Nu a fost doar armata, a fost cea mai complexă experiență din viața mea din care am învățat foarte mult! Regret că m-am pus pe slăbit înainte de Survivor, ăsta ar fi singurul regret. În rest, îmi asum cine am fost, cine sunt, ce-am făcut, ce-am vorbit. Privesc înainte și de aici încolo!”.