Andrei Aradits, emoții uriașe pentru fiul său după divorț: „Eric a fost nasol o perioadă. Am fost cu el la psiholog”

Andrei Aradits a anunțat, în martie 2023, că a divorțat de Andreea, mama copilului său. Fosta soție a actorului a plecat în India, iar fiul lor, Eric (18 ani), a rămas doar în grija lui.

12 iun. 2023, 11:31
Andrei Aradits, emoții uriașe pentru fiul său după divorț: „Eric a fost nasol o perioadă. Am fost cu el la psiholog”

Andrei Aradits a dezvăluit că fiul lui urmează să dea BAC-ul curând și că are emoții mari pentru el. Recent, actorul a postat pe rețelele sociale fotografii cu fiul lui care a absolvit liceul. Tânărul se pregătește acum intens pentru examenul maturității, însă din cauza grevei cadrelor didactice el stă cu grijă.

Citește și Adelina Pestrițu, despre un al doilea copil: „Nu este o veste pe care să o țin numai pentru mine”

„Fii-miu trebuie să dea BAC-ul. Dacă-l dă, sper să-l dea. Habar nu am. Aștept rezultatul grevei că fii-miu dă BAC-ul și na. Din păcate eu am foarte mari emoții. Nu știu cât are el (…) Independent este, sigur pe el da, caracter puternic da, însă nu îmi aduc aminte să fi spus vreodată că este un copil silitor. Nu că nu ar fi. Acum pe bune, am încredere în el. Este ok. Emoții am, că na”, a spus Andrei Aradits, pentru Ego.

Andrei Aradits și Andreea au divorțat după 17 ani de căsătorie

Andrei Aradits și Andreea au divorțat după 17 ani de căsătorie și aproape 20 de ani de relație. Cei doi s-au au depus actele de divorț în septembrie 2022, însă abia după câteva luni informația a fost făcută publică.

Andreea s-a dus în India să facă yoga, iar Andrei a rămas să aibă grijă de Eric. A fost o despărțire foarte grea, iar actorul a avut nevoie de psiholog.

Citește și Cum își arată Bogdan de la Ploiești iubirea. Iată ce cadou de sute de mii de euro i-a luat Cristinei Pucean

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil… și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat, s-a îndrăgostit o fată de mine și am zis că nu, gata”, a spus artistul în podcastul „Vorba lui Jorge”.

Nu doar actorul a fost extrem de afectat de despărțire, ci și fiul său, Eric. Tânărul de 18 ani a avut, de asemenea, nevoie de psiholog.

„Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”, a adăugat actorul, în cadrul podcastului citat anterior.