Andrei Caramitru: „Circulă informaţia că Şoşoacă ar fi vaccinată. Simion nu a stat în carantină în Londra, asta se poate doar dacă eşti vaccinat”

Caramitru susţine luni, într-o postare pe profilul său de Facebook, că a văzut circulând unele dovezi care ar atesta faptul că senatoarea Diana Şoşoacă ar fi vaccinată anti-Covid.

08 nov. 2021, 15:20
Andrei Caramitru: „Circulă informaţia că Şoşoacă ar fi vaccinată. Simion nu a stat în carantină în Londra, asta se poate doar dacă eşti vaccinat”

Andrei Caramitru mai arată în postarea sa că nu a verificat respectivele informaţii, indicând sursa iniţială, şi mai aminteşte că George Simion, copreşedintele AUR, nu ar fi stat în carantină într-o recentă vizită făcută la Londra, lucru posibil doar dacă şi el ar fi imunizat împotriva noului coronavirus.

”Circula mult pe whatsapp printre oameni importanți si influenceri – o posibila dovada a vaccinarii sosoacei (cineva a si publicat-o si își asuma asta – vedeți mai jos). Eu nu știu, nu am cum sa verific si nici nu vreau – doar atrag atenția ca informația asta a fost dată pe Facebook și circulă.

Mai e ceva – Simion nu a stat in carantina in Londra la ultima lui vizita prin diaspora (așa ceva e posibil doar dacă esti vaccinat, nu inteleg cum altfel).

Andrei Caramitru: „Şoşoacă şi SImion să facă un live, să demonstreze că nu sunt vaccinaţi”

Acuma. Ăștia doi au multe mii de morți pe conștiință de fapt, au încurajat oameni sărmani sa nu se vaccineze care între timp au murit. Ei zic că nu sunt vaccinați dar nu vin cu nici o dovadă – se ascund in spatele gdpr si alte tâmpenii. Când ești ales – toate datele importante despre tine ar trebui sa fie publice (președintele american de exemplu este obligat sa publice situatia sănătății lui).

Așa că am o propunere. Dacă zic ca nu sunt vaccinați – sa o demonstreze public. Sa acceseze ei platforma de vaccinare intr-un live ca se pricep la asta – si sa ne arate ca nu sunt acolo. Sau sa dea dreptul altora sa arate asta. Ca altfel eu nu ii cred, punct. Sa demonstreze ei ca nu sunt, e așa de simplu. Dacă nu o fac – înseamnă ca sunt vaccinati si nu mai avem ce sa discutăm.”, scrie Andrei Caramitru.

Citeşte şi: Certificatul verde COVID-19, obligatoriu la locul de muncă. Proiectul de lege intră marţi în procedură parlamentară de urgenţă


loading...
Partenerii noștri