Andrei Caramitru, fiul lui Ion Caramitru, s-a înscris în USR: Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste, pentru copii

Consultantul economist şi antreprenorul Andrei Caramitru, fiu al actorului Ion Caramitru, a anunţat că s-a înscris în partidul Uniunea Salvaţi România (USR). Potrivit unui comunicat al USR, Andrei Caramitru a devenit consilierul președintelui USR Dan Barna pe programul de guvernare al partidului.

RomaniaTV.net
22 ian. 2019, 08:46
Andrei Caramitru, fiul lui Ion Caramitru, s-a înscris în USR: Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste, pentru copii

„Andrei Caramitru se va implica în elaborarea programului de guvernare al USR și va coordona o serie de policy brief-uri pe care USR le va publica lunar în perioada viitoare. Primul policy brief intitulat ”USR repară după PSD” a fost lansat pe 17 ianuarie și face o analiză a economiei după doi ani de guvernare PSD-ALDE”, a anunţat USR într-un comunicat de presă.

Andrei Caramitru este unul din cei mai cunoscuți consultanți economici români, cu o experiența de 20 ani în domeniu. A fost partener senior al McKinsey la nivel global și a fondat biroul lor din România. A condus sute de proiecte în peste 20 de tari, a coordonat biroul din Bucuresti al McKinsey și activitatea lor pe telecomunicații, media și tehnologie la nivel european. A lucrat și la banca de investiții UBS în Elveția și Londra și la Boston Consulting Group în Viena. Acum este antreprenor – coordonează un fond de investiții în IT fondat în Olanda.

„Am făcut asta ca să îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 august. Ca voi face totul ca să scăpăm de ciuma PSD şi că – la sfârşit – îi vom pedepsi. Şi vom reconstrui o ţara europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste şi pentru copiii mei”, a scris Andrei Caramitru, pe pagina de Facebook.