Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, despre USR: ”Măcar ceilalți nu se dau ca fiind fecioara imaculată, când nu sunt deloc”

Fostul membru al USR, Andrei Caramitru a scris într-o postare, distribuită pe rețelele sociale, că partidul are o imensă problemă de credibilitate și seriozitate. De asemenea, acesta a amintit și de Elena Lasconi.

24 nov. 2023, 21:02
Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, despre USR: ”Măcar ceilalți nu se dau ca fiind fecioara imaculată, când nu sunt deloc”

Fostul membru al USR, Andrei Caramitru a scris într-o postare, distribuită pe rețelele sociale, că partidul are o imensă problemă de credibilitate și seriozitate.

Citește și PSD cere USR să convoace conducerea partidului pentru a exclude ”penali cu acte în regulă”

„Ei au făcut PNRR-ul unde scrie clar că se schimbă taxele. Însă sunt împotriva taxelor noi (și nu vin cu propuneri alternative). E haos așa, nu e serios.

Ei au venit cu ”fără penali în funcții publice”. Când ceilalți ziceau ”Stai măi, că unele anchete sunt politice, poate nu e omul condamnat”, urlau. Acum, însă, au doi “penali” cu anchete DNA în personal (Vlad Voiculescu și Clotilde). Însă ii protejează bloc (în timp ce PSD imediat exclude pe ăia sub ancheta). E haos așa nu e serios”, a scris Caramitru.

Andrei Caramitru: ”Măcar ceilalți nu se dau ca fiind fecioara imaculată”

De asemenea, Caramitru a reamintit și de Elena Lasconi, cea pe care USR a scos-o de pe lista pentru Europarlamentare la o oră după ce a izbucnit scandalul.

„Zic că nu sunt cu familia tradițională, dau afară de pe listă pe Lasconi și tot, dar vor să se alieze cu PMP și Forța Dreptei, care sunt super ortodoxe creștine și tot pe liste comune. E haos așa, nu e serios.

Zic că sunt cel mai democratic partid dar, de fapt, listele sunt făcute din pix și oricine e în opoziție internă este dat afară, au dat afară jumătate din membri deja, e ceva nemaivăzut, stalinist practic. Nebunie așa ceva”, a mai scris fostul USR-ist.

„Acuma nu zic că ceilalți sunt mai buni. Nu sunt. Dar măcar ceilalți nu se dau ca fiind fecioara imaculată, când nu sunt deloc”, a concluzionat Caramitru, potrivit Știripesurse.

Vezi și Oana Lasconi, imagine controversată pe Internet. Fanii sunt șocați: „Mizerabil și criminal”

Cine este Andrei Caramitru

Andrei Caramitru este fiul cel mare al regretatului Ion Caramitru. Spre deosebire de părinții săi, Andrei Caramitru a ales să nu lucreze în domeniul actoriei, ci să meargă în viață într-un domeniu cu totul diferit față de cel al tatălui și mamei lui.

Andrei Caramitru este de profesie economist, iar în urmă cu doar câțiva ani s-a implicat și în politică, el devenind consilier al predeșintelui USR, Dan Barna.

Acesta a apărut în numeroase dezbateri TV pe teme politice, însă e cunoscut în presă și pentru faptul că și-a cumpărat o vilă de 3 milioane de euro în centrul Capitalei în care locuiește alături de soția lui și cei doi copii.