Andrei Caramitru îl face praf pe primarul Capitalei: „Până şi Floricica Dansatoarea e vaccinată, Nicuşor Dan nu e. Ce să mai discutăm?”

Primarul general al Capitalei a stârnit o serie de controverse din pricina faptului că nu este încă vaccinat, chiar el declarând acest lucru, dar situaţia a căpătat joi o nouă dimensiune, când lui Nicuşor Dan i-a fost interzis accesul în clădirea Guvernului, unde avea o întâlnire, pentru că nu avea certificat verde.

04 nov. 2021, 17:24
Andrei Caramitru îl face praf pe primarul Capitalei: „Până şi Floricica Dansatoarea e vaccinată, Nicuşor Dan nu e. Ce să mai discutăm?”

Nicuşor Dan a declarat, în urmă cu trei săptămâni, că nu a ajuns încă să se vaccineze, deoarece a fost infectat cu Covid şi ar vrea să facă o serie de analize înainte de a se vaccina, doar că timpul încă nu i-a permis.

Andrei Caramitru l-a taxat dur pe primarul Nicuşor Dan, joi, într-o postare pe Facebook, comparându-l cu Floricica Dansatoarea, o protestatară împotriva lui Iohannis şi a PNL, devenită „vedetă” pe reţelele de socializare.

„62% din populația de peste 12 ani din Bucuresti e vaccinată. In curând ajungem la 70%. Nicusor însă – nu e vaccinat – deși până si Floricica Dansatoarea e. Azi nu a putut sa intre din cauza asta la Guvern. Ce vreți să mai comentam sau să mai discutăm, ce?”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, nu are certificat verde. Chiar el a recunoscut asta joi, după ce o şedinţă cu Florin Cîţu care trebuia să aibă loc la Palatul Victoria s-a mutat la sediul PNL.

Nicuşor Dan: „Sunt om de ştiinţă şi ascult vocea ştiinţei. În momentul în care mă voi vaccina, veţi afla”

„Nu am, dar nu acesta a fost motivul pentru care am venit la PNL. Am ajuns la guvern și mi s-a comunicat să ajung aici. Mi s-a comunicat că întâlnirea s-a mutat și am venit aici”, a explicat Nicuşor Dan după ce a fost întrebat de către jurnalişti dacă nu cumva şedinţa s-a mutat din cauză că nu a putut intra în sediul Guvernului fără certificatul verde.

Întrebat, la o emisiune TV, dacă este antivaccinist, Nicuşor Dan a spus: „Nicidecum! După cum ştiţi, sunt un om de ştiinţă, sunt un om care vine din mediul academic, care citeşte, se informează şi ascultă de vocea ştiinţei. Nu m-am vaccinat pentru că am trecut prin coronavirus. Sunt cam cinci-şase luni de atunci. Mă voi vaccina şi în momentul în care mă voi vaccina o să aflaţi”.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu rupe tăcerea după negocierile PNL – PSD. „Erau introduse noi taxe în programul de guvernare prezentat de Ciucă. Vedem cum scoatem acest lucru”