Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”! ”Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea”

Erika Isac, artista de doar 24 de ani care a făcut furori în România, a intrat în vizorul celebrului analist politic, Andrei Caramitru. Fiul marelui actor Ion Caramitru a șters pe jos cu tânăra cântăreață de trap, dar și cu fanele sale de pe rețelele de socializare care se consideră feministe.

22 feb. 2024, 15:27
Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”! ”Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea”
Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”!

Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”! Critica analistului politic a pornit de la controversata piesă ”Macarena” inspirată după un celebru hit al anilor 90 care condamnă violența împotriva femeilor.

Citește și Andrei Caramitru spune că României i se trage frâna de mână la intrarea în Schengen: „Austria și Ungaria sunt disperate să blocheze asta”

Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”!

Deși piesa Erikăi a strâns în doar câteva zile peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube, aceasta a atras numeroase critici din partea mai multor vedete.

Andrei Caramitru, fiul regretatului Ion Caramitru, a criticat-o printr-o postare pe pagina sa de Facebook pe autoarea acestei piese, dar și pe fanele sale care susțin că sunt feministe.

Se pare că analistul politic a fost deranjat de faptul că Erika Isac deși a promovat în online o melodie care condamnă violența împotriva femeilor, a cântat în nenumărate rânduri pe aceiași scenă, în duet cu Gheboasă, cel care a promovat în nenumărate rânduri fix opusul.

”Țineți minte pe Gheboasă? Cel mai misogin cântător de trap – de a ieșit scandal cu el vara trecută?Ei bine – Erika, idolul feministelor, a făcut frumos duet cu Gheboasă fără probleme la nu știu ce festival. Au cântat frumi împreună.Apropo de toate feministele care o văd ca mare idol, reprezentanta lor, vârful de lance. Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea”, a scris Andrei  Caramitru care a postat și videoclipul în care Erika Isac apare pe scenă alături de Gheboasă.

De asemenea, Marian Godină se arată contrariat de faptul că o mulţime de femei mature validează piesa Erikăi Isak şi mesajele acesteia, prin distribuiri şi aprecieri pe platformele de socializare, considerând că acestea nu sunt adecvate unor persoane în toată firea.

„Ritmul e fain, refrenul la fel, mi-a plăcut și mie. Dar versurile sunt cele care au intrigat și au făcut atâta lume să își dea cu părerea, implicit pe mine. Mie versurile mi se par puerile și mi se mai pare că se adresează unei categorii de femei vulnerabile, iar din câte am observat, din păcate sunt foarte multe în postura asta.
Zic asta după ce am văzut atât de multe distribuiri și comentarii de apreciere la adresa piesei, unele venite de la femei în toată firea”, scrie el pe Facebook.

El face referire și la o altă melodie a Erikăi Isac, intitulată „Tupeista”.

„Cu toate astea, o altă piesă, dintre ale aceleiași artiste, are niște versuri care spun așa: „A făcut mama o tupeistă, cui nu-i place să mă pupe la …” Desigur că se referă la vagin, nu la pistă sau alt cuvânt care rimează cu tupeistă.

Atunci, când tu, ca femeie matură, bălești la o melodie ca asta și o validezi în spațiul public, că vai Doamne, ce mesaj puternic, oare de ce ne-am mai mira dacă am auzi o fată de 15 ani strigând în stația de autobuz, cât o ține gura, către un coleg, un băiat, să o pupe în pi.s*ă? Păi e fata tupeistă, are mesaje puternice, nu?”, susține Godină.

Citește și Andrei Caramitru oferă soluţia ca România să devină o mare putere economică. Primul pas, recuperarea Petrom de la Austria