Andrei Caramitru mai jigneşte o categorie de români, pe cei care nu vor să se vaccineze: „Le dai punga cu ulei, un grătar cu mititei şi 50 de lei. Se vor înghesui”

Fostul consilier al lui Dan Barna, preşedintele USR, şi-a făcut un brand din opiniile sale controversate şi exprimate în cele mai neortodoxe moduri, adesea jignind întregi categorii de români.

02 apr. 2021, 11:21
Andrei Caramitru mai jigneşte o categorie de români, pe cei care nu vor să se vaccineze: „Le dai punga cu ulei, un grătar cu mititei şi 50 de lei. Se vor înghesui”

După ce i-a catalogat pe protestatarii care contestă restricţiile impuse de autorităţi, numindu-i „săraci” şi „agramaţi”, acum Andrei Caramitru susţine că a găsit soluţia pentru ca toţi românii să accepte să se vaccineze. În stilul caracteristic, fiul directorului Teatrului Naţional, Ion Caramitru, spune că acestora ar trebui să li se ofere un pachet cu ulei, mititei şi 50 de lei.

„Toți revoluționarii ăștia și toți anti vaxxerii. Ca sa se vaccineze le dai la centru așa : punga cu ulei, un grătar cu mititei și încă 50 de lei.

Uită de AUR, uita de oculta, uita de tot – se vor înghesui la vaccinare cum nu a mai văzut nimeni. Ajungem numero uno la vaccinare, ii depășim până și pe israelieni”, a scris Caramitru pe Facebook.

Andrei Caramitru, despre protestatari: „Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”

Andrei Caramitru a avut un atac extrem de dur la adresa protestatarilor. „Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor.

Stau cu mama și cu tata ca de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou in seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde sa se ducă sa se trateze. O sa se sufoce in case.Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

În ciuda faptului că a avut toate oportunităţile posibile încă de la naştere şi a beneficiat o educaţie care costă destul cât să fie accesibilă doar norocoşilor, Andrei Caramitru nu are nicio postare fără greşeală, deşi îi califică pe mulţi dintre români „analfabeţi funcţionali”.

Citeşte şi: Ludovic Orban îl contrează pe Stelian Ion pe tema desfiinţării SIIJ: „Proiectul trimis de ministru Justiţiei către CSM nu a fost discutat în coaliţie”