Andrei Caramitru: „Votantul PNL este chiar mai rural decât PSD, cu oameni aproape la fel de săraci şi cu educatie scăzută”

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, vine cu date incendiare privind profilul votanților marilor partide, care au ocupat podiumul la alegerile europarlamentare.

30 mai 2019, 18:45
Andrei Caramitru: „Votantul PNL este chiar mai rural decât PSD, cu oameni aproape la fel de săraci şi cu educatie scăzută”

„CINE SUNT VOTANTII USR/PLUS, PNL SI PSD?

Un studiu excelent ne răspunde la întrebare. Nu sunt mari surprize la USR/PLUS și PSD. PNL arata aproape la fel ca și PSD, doar un pic mai tânăr(!):

– USR/PLUS a fost votat covârșitor de tineri, de angajații din privat, de antreprenori, de oamenii educați și de cei din orașele mari. Dar – mare surpriza – am căștigat și printre angajații la stat (!)

– PSD a fost votat masiv de pensionari din rural și de cei fără studii. Eu nu înțeleg ce viitor are – când ai 50% din votanți peste 60 de ani, dispari natural in câțiva ani (!)

– votantul PNL este chiar mai rural decât PSD, cu oameni aproape la fel de săraci și cu educatie aproape la fel de scăzută ca și PSD. Însă electoratul este mai tânăr”, scrie Caramitru.

Liderul USR atacă PNL: „Românii s-au săturat de ciupeală, vom avea candidat propriu la prezidenţiale”