Andrei Duban, anunț despre căsnicia cu Grațiela, la 13 ani după ce și-au jurat iubire veșnică: „Eu știu cum ai trăit toată viața și tot ce ai făcut, n-o să mă aștept ca de mâine să te schimbi”

Andrei Duban și Grațiela sunt căsătoriți din 2011, au împreună un băiat și o căsnicie de invidiad. Actorul a scos la iveală detalii neștiute despre relația cu partenera sa.

23 feb. 2024, 20:00
Andrei Duban, anunț despre căsnicia cu Grațiela, la 13 ani după ce și-au jurat iubire veșnică: „Eu știu cum ai trăit toată viața și tot ce ai făcut, n-o să mă aștept ca de mâine să te schimbi”
Andrei Duban, anunț despre relația cu Grațiela, după 13 ani de căsnicie

Andrei Duban a dezvăluit detalii neștiute  despre perioada în care a cunoscut-o pe Grațiela, cea cu care este căsătorit de 13 ani și care i-a oferit un copil. Actorul a recunoscut că este un bărbat gelos, dar nu se manifestă într-un mod urât, iar soția lui face mereu glume pe seama acestui subiect.

„Doamne ferește, nu! Am din astea ‘de ce te-ai îmbrăcat așa, de ce ai pus poza aia pe Facebook, vrei să transmiți cuiva ceva’. Râde de mine, zice ‘te-ai țăcănit la bătrânețe’…

Știi ce mi-a spus la începutul căsniciei? Hai să dau din casă! Zice ‘eu știu cum ai trăit toată viața și tot ce ai făcut, n-o să mă aștept ca de mâine să te schimbi’. În momentul în care îți spune femeia așa ceva, nu îți mai vine să faci nimic.

Mi-a zis ‘nu vreau să simt, nu vreau să sufăr, nu vreau să neglijezi dragostea pentru mine, atât îți cer’.

Cum să îți spună femeia așa ceva, îți mai vine să faci ceva?! Ți-a tăiat picioarele. Dacă mi-ar fi spus ‘să nu cumva să te prind, dacă aud, dacă aflu, dacă văd, ai terminat-o cu mine, divorțăm’, atunci mă duceam de-al naibii!”, a povestit Andrei Duban pentru Cancan.

Citește și: Andrada Voicu, polițista din Pașcani care a declarat război sistemului, prima reacție după apariția piesei „Macarena”: „Ce bine că am plecat din poliție!”

Soția lui Andrei Duban, despre experiența Survivor România

Grațiela Duban a participat în trecut la Survivor România, iar timp de aproape trei luni, aceasta a rezistat cu brio în competiție. Andrei Duban a explicat cât de greu i-a fost singur acasă, fără soție.

Vreo trei luni. Nimeni nu mă crede, dar mare parte din greu l-am dus eu acasă, pentru că nu știi ce sentiment de vinovăție mă încerca. Mâncam și plângeam, când vedeam că ea se cocârjase de foame, era o coajă de nucă.

Și se certa cu lumea pe acolo, nu avea ce mânca, mânca trei fire de orez, eu cu mâncarea în gură plângeam. Mă simțeam vinovat că eu mănânc și ea nu.

În momentul când începea emisiunea, începeam să plâng. De unde eu trebuia să-l protejez pe Armin, pe băiat, el venea la mine și mă lua în brațe, el mă îngrijea pe mine”, a dezvăluit Andrei Duban, pentru sursa citată.

Citește și: Triunghi amoros cu Gabriela Cristea – Tavi Clonda şi o persoană sexy misterioasă, care i-a spus că e însărcinată. Cum s-a dat de gol soţul prezentatoarei TV

Întrebat dacă Grațiela a fost afectată psihic după Survivor, actorul a recunoscut: „Da, deci ea după un an de zile și-a revenit psihic. Se trezea la 3 dimineața și zicea ‘hai cu mine jos, în bucătărie, te rog, să-mi fac un orez’. Și multe alte sechele, ea psihic și-a revenit cam după un an”.