Andrei Georgescu, numit oficial subsecretar de stat în locul lui Raed Arafat

Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a medicului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, post rămas vacant după demisia lui Raed Arafat.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 16:11
Andrei Georgescu, numit oficial subsecretar de stat în locul lui Raed Arafat

Doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR şi numit, marţi, consilier onorific la Ministerul Sănătăţii pe probleme de urgenţă, a venit, miercuri, la Guvern şi i-a prezentat premierului Emil Boc pe medicii Andrei Georgescu şi Vasile Cepoi ca făcând parte din echipa care va lucra la legea privind sănătatea şi serviciile de urgenţă, precizând că posturile lor vor fi stabilite de primul-ministru.

Medicul Andrei Georgescu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a acceptat numirea ca subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii, în locul lui Raed Arafat.

Şi Vasile Cepoi, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, a declarat pentru Mediafax că a fost chemat în Capitală pentru a i se propune funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Vasile Cepoi a spus că a avut o întâlnire la Cotroceni, în care i s-a propus funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Raed Arafat a demisionat, marţi, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.