Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei: E o sarcină care mă onorează, nu o să mă cocoşeze

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru portofoliul Economiei, a declarat că se simte onorat de această nominalizare şi speră să facă faţă cu brio acestei sarcini.

15 oct. 2013, 09:12
Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei: E o sarcină care mă onorează, nu o să mă cocoşeze

„Este o sarcină care mă onorează, nu o să mă cocoşeze, sper să fac faţă cu brio. Deocamdată, România stă bine din punct de vedere macroecnomic, dar mai sunt multe de făcut”, a declarat Andrei Gerea.

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că prin nominalizarea lui Gerea pe astfel de funcţii se face intrarea unei generaţii noi, care va trece, cu siguranţă, proba de foc.

„Pentru noi, Ministerul Economiei este unul dinte cele mai importante ministere, atât pentru USL, cât şi pentru noi, ca partid liberal. Mizăm pe reindustrializarea României, de altfel, acest concept al reindustrializării este un concept cheie pentru noi. Sper ca prin intrarea lui Andrei Gerea în astfel de funcţii să-şi facă intrarea o generaţie nouă, iar această generaţie să treacă proba de foc. Cred că va face faţă, bineînţeles, va fi un lucru bun pentru guvern, pentru noi toţi”, a precizat preşedintele PNL.

VEZI SI: Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei: fost electronist, cu datorii de peste 176.000 euro