Andrei Gerea: Am acceptat votul colegilor, mergem mai departe mai închegat şi cu altă viteză

BPN al PNL i-a retras, prin vot, sprijinul politic lui Andrei Gerea, ministru al Economiei, care anunţease în şedinţă că nu doreşte să demisioneze, au declarat surse din conducerea PNL, transmite Mediafax.

07 feb. 2014, 12:54
Andrei Gerea: Am acceptat votul colegilor, mergem mai departe mai închegat şi cu altă viteză

Andrei Gerea a declarat că acceptă votul colegilor săi din PNL, spunând că nu s-a pus problema unei demisii a sa, ci problema de a merge mai departe „închegat şi la o altă viteză”, într-o nouă echipă guvernamentală, cu Teodor Atanasiu în locul său.

Gerea a declarat, la ieşirea de la şedinţa BPN al PNL, că nu s-a pus neapărat problema unei demisii a sa din funcţia de ministru al Economniei, că nu a fost vorba despre reproşuri, ci despre „dorinţa de a merge mai departe închegat şi la o altă viteză, într-o nouă echipă guvernamentală a PNL”.

„Am acceptat acest vot, mergem mai departe, avem lucruri importante de făcut, ne aşteaptă o vară fierbinte. (…) M-am bucurat inclusiv de aprecierea preşedintelui Crin Antonescu, căruia îi mulţumesc pentru nominalizarea făcută acum patru luni”, a spus Gerea, precizând că în locul său a fost votat în BPN al PNL Teodor Atanasiu.
 
Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a spus, în şedinţa BPN al PNL, că nu intenţionează să demisioneze din funcţia de ministru, dar că aşteaptă votul colegilor de partid, au relatat anterior pentru MEDIAFAX surse din conducerea liberalilor.

Gerea a spus că aşteaptă votul colegilor săi de partid, iar dacă aceştia consideră că nu şi-a făcut treaba ca ministru, să decidă înlocuirea sa, au relatat sursele citate.

Chiar înaintea şedinţei BPN al PNL, ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat că nu a demisionat din funcţia de ministru şi că discuţia despre mandatul său se va purta în reuniunea conducerii liberale.
„Nu am demisionat din funcţia de ministru”, a afirmat Gerea.

El a menţionat, însă, că discuţia despre mandatul său se va purta în şedinţa BPN al PNL.

VEZI SI:

Crin Antonescu: Sunt iresponsabili colegii de alianţă care vorbesc despre ruperea USL