Crin Antonescu: Sunt iresponsabili colegii de alianţă care vorbesc despre ruperea USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ţinut să sublinieze joi că liberalii fac parte din USL, potrivit Agerpres. Mai mult, el a catalogat drept iresponsabile declaraţiile unor colegi de alianţă care vorbesc despre momentul ruperii Uniunii.

09 ian. 2014, 11:15
Crin Antonescu: Sunt iresponsabili colegii de alianţă care vorbesc despre ruperea USL

‘Este un an de la care nu doar noi, liderii acestui mare partid istoric, aşteptăm foarte multe, dar mai ales cetăţenii României aşteaptă foarte mult sub toate aspectele. Vorbim de PNL şi priorităţile sale, speranţele sale, mizele sale în 2014 şi făcând acest lucru nu uit, dimpotrivă, că noi facem parte dintr-o alianţă politică numită USL şi primul meu mesaj la începutul acestui an politic şi calendaristic este acela de a vă reaminti, de a ne reaminti, de a reaminti tuturor că ne aflăm sub această obligaţie şi sub acest angajament. Îmi par iresponsabile declaraţiile unor colegi de alianţă, oameni politici, care vorbesc despre data la care ar fi mai bine să se rupă USL, despre gâlceava din cutare sau cutare colţ al ţării, despre toate divergenţele, conflictele, frustrările care s-au acumulat în anul trecut în interiorul acestei alianţe’, a spus Antonescu, în debutul primei şedinţe a Biroului Politic Naţional al PNL din acest an, care are loc la Palatul Parlamentului.

De asemenea, preşedintele PNL a mai spus că el crede „cu tărie” că, în ciuda tuturor lucrurilor văzute şi trăite pe sfârşit de an, există obligaţia de a se încerca revigorarea, menţinerea USL, care să-şi ducă la capăt mandatul.

VEZI SI:

Crin Antonescu, restant la doctorat de peste 20 de ani