Andrei Gheorghe a murit. Primele concluzii ale medicilor legişti în urma autopsiei. Se aşteaptă rezultatele testului toxicologic

Medicii legiști de la Serviciul de Medicină legală Ilfov au emis o primă concluzie cu privire la moartea lui Andrei Gheorghe. Acesta ar fi fost răpus de un infarct făcut pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. Medicii aşteaptă acum rezultatele testului toxicologic.

20 mart. 2018, 10:04
Andrei Gheorghe a murit. Primele concluzii ale medicilor legişti în urma autopsiei. Se aşteaptă rezultatele testului toxicologic

„Încă nu a fost formulată o cauză exactă a morții lui Andrei Gheorghe. A fost vorba de niște probleme legate de inimă, de o suferință cardiacă mai veche. De altfel, în cord au fost descoperite niște urme ale unor infarcte peste care trecuse bine, însă care, cel mai probabil, i-au șubrezit starea de sănătate. Raportul final va fi gata în momentul în care la dosar vor ajunge rezultatele analizelor de toxicologie și de anatomopatologie”, au explicat surse medicale, potrivit Libertatea.

Mesajul cutremurător al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe. „Iubitul meu care nu mai eşti aici…”

Andrei Gheorghe a murit luni seară la vârsta de 56 de ani. Andrei Gheorghe a fost găsit mort în baia locuinţei sale din Voluntari. Îngrijitorul locuinţei a fost cel care a descoperit trupul neînsufleţit. Se pare că jurnalistul era mort de aproximativ 12 ore. S-a deschis un dosar de moarte suspectă, iar cadavrul jurnalistului de 56 de ani a fost transportat la medicina legală. 

Citeşte şi Andrei Gheorghe, interviu-autoportret: „Nu suport proştii. Îmi plac manelele, să beau vin şi să mănânc gogonele şi brânză!”

Psihoterapeutul Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj dureros după moartea celui care a fost unul dinte cei mai buni oameni de radio şi televiziune.

„Iubitul meu care nu mai eşti aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris ea pe Facebook.

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toată lumea, prietenii, dar şi fanii transmitând mesaje de condoleanţe.

„Acum toţi îşi vor aminti de tine, cât de bun erai, ce talent uriaş, bla bla bla… Păi da, că nu şi-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a şocat vestea şi nu mai vreau să vorbiţi despre profesionişti la trecut, lume care nu-ţi pasă decât de cifre şi bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut şi pe Andrei Gheorghe…”, a scris actriţa Nuami Dinescu, pe Facebook.