Cum arată acum fiica biologică a lui Andrei Gheorghe. Anastasia are 29 de ani și locuiește la Londra

Cum arată acum fiica biologică a lui Andrei Gheorghe. În perioada studenției, regretatul jurnalist a cunoscut-o pe prima lui soție, Maria. Cei doi au avut împreună o fetiță, Anastasia, singurul copil biologic al celebrului om de radio și televiziune, care a murit în 2018, la doar 56 de ani.

12 nov. 2023, 14:22
Cum arată acum fiica biologică a lui Andrei Gheorghe. Anastasia are 29 de ani și locuiește la Londra

Cum arată acum fiica biologică a lui Andrei Gheorghe. În urmă cu 20 de ani, fotograful Alex Gâlmeanu a demarat un proiect inedit și provocator, surprinzând în imagini transformarea fizică a unei fetițe de la vârsta copilăriei până la maturitate. Modelul ales a fost Anastasia, fiica biologică a lui Andrei Gheorghe.

Citește și: Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri despre moartea bruscă a părinților ei. I-a pierdut pe amândoi în doar doi ani

Cum arată acum fiica biologică a lui Andrei Gheorghe

Anastasia are acum 29 de ani și a fost întotdeauna o prezență discretă. Și-a construit o carieră de succes în industria modei. În 2010, a făcut cursuri de design la New York, la casa „Marc Jacobs”, și a lucrat ca PR și asistent de showroom pentru „Stella McCartney”.

Anastasia a studiat la ”Istituto Marangoni”, din Milano, absolvind în domeniul vânzărilor în modă. Ea a lucrat și ca asistent de vânzări la casa ”Versace” din Londra, unde și locuiește acum, dar și la celebra companie londoneză „Net-a-porter”. În prezent, este asistent de vânzări pentru prestigioasă firmă ”Tom Ford”.

Anastasia are 29 de ani

Eram prieten cu Andrei Gheorghe, care venea des pe la studio pentru diverse fotografii. Când am văzut-o pe Anastasia, mi s-a părut drăguță și i-am făcut o fotografie.

În acești 20 de ani, eu mi-am mutat studioul din București de vreo trei ori, dar am luat mereu cu mine acest scaun, care este cel mai vechi obiect din studio și pe care l-am păstrat special pentru aceste ședințe. Prin prisma acestui proiect, este ca și cum eu și Anastasia avem o relație fără să avem o relație. Este o poveste foarte frumoasă de viață, este o relație spirituală”, a declarat Alex Gâlmeanu, pentru Gândul.ro.