Andrei Ionescu, soțul Ilenei Stana Ionescu, nu mai vede aproape deloc, la 97 de ani: „Sunt resemnat. Îi mulțumesc Cerului, în fiecare zi, că trăiesc”

Andrei Ionescu, soțul Ilenei Stana Ionescu, s-a confruntat în ultimii ani cu unele probleme de sănătate și a ajuns și la spital. Acum, la 97 de ani, spune că nu mai vede aproape deloc, dar mulțumește Cerului că încă trăiește.

09 mart. 2024, 12:11
Andrei Ionescu, soțul Ilenei Stana Ionescu, nu mai vede aproape deloc, la 97 de ani: „Sunt resemnat. Îi mulțumesc Cerului, în fiecare zi, că trăiesc”
Ajuns la 97 de ani, Andrei Ionescu spune că nu mai vede aproape deloc

De ani buni, Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu s-au retras din lumina reflectoarelor, mai ales că au apărut și problemele de sănătate, iar pandemia i-a obligat să stea izolați având în vedere vârsta înaintată. Mai mult, actrița își dorește să rămână în memora oamenilor „tânără și frumoasă”.

Anderi Ionescu, la 97 de ani, se bucură că este în viață și încearcă să treacă peste problemele de sănătate care nu-i dau pace. În urmă cu un an, actorul era internat la spital din cauza unei dureri teribile de picior, iar acum suferă foarte tare că nu mai vede aproape deloc.

Citește și: Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă: „Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte”

„Nu mai văd aproape deloc, medicii mi-au zis că am o degenerescentă maculară și risc să orbesc. Văd totul în ceață. Nu mă ajută nici ochelarii de vedere pe care îi port, nici măcar lupa pe care o am acasă nu mă mai ajută deloc. Eu sunt resemnat cu această situație medicală. Eu îi mulțumesc cerului, în fiecare zi, că trăiesc.

Problema aceasta cu vederea a apărut de mulți ani dar nu i-am dat eu importanță. Însă, de nouă ani, nu am mai putut conduce mașina din cauză că vedeam umbre când întâlneam un obstacol”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Andrei Ionescu a mărturisit și cum au sărbătorit începutul primăverii și Ziua Femeii.

„De 1 martie am primit ghiocei, zambile, de la prieteni dragi nouă iar astăzi, de 8 martie, nu facem nimic special. Nu mai gustăm noi asemenea momente. Încercăm să nu ne supărăm din cauza problemelor de sănătate pe care le avem și cam atât”, a mai spus actorul.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu sunt împreună de mai bine de șase decenii, dar nu au făcut nuntă. Din povestea lor de iubire a rezultat un fiu, Andrei Manuel, care s-a stabilit de ani buni în America.

Citește și: Actrița Ileana Stana Ionescu, ajunsă la 87 de ani, își strigă durerea. De ce a dispărut din viața publică: „Nu mai sunt cum eram. Nimic nu e ușor în viață”

Inițial, actorul spune că nu a plăcut-o deloc pe Ileana, dar treptat s-au împrietenit și au început să dezvolte sentimente unul pentru celălalt.

„Să vă spun sincer, prima oară când am văzut-o, nu mi-a plăcut deloc de ea. Apoi, încet-încet, ne-am împrietenit și, după multă vreme, ne-am și îndrăgostit. Pot spune că dragostea durează toată viață, în ceea ce ne privește.

La noi, iubirea a durat pentru că am fost foarte legați prin această profesie. Fiind actori, am devenit inseparabili, am făcut o echipă grozavă și acasă, și pe scenă. Eu sunt mai calm, ea se agită mai mult, ne completăm reciproc”, spunea Andrei Ionescu în trecut.