Andrei Marian Mihai, jurnalist român, rănit în atentatele de la Paris. Precizările MAE UPDATE

Andrei Marian Mihai, un jurnalist roman in varsta de 30 de ani, care lucreaza pentru France 24, a fost ranit grav in atentatele de vineri seara de la Paris, au anuntat apropiatii tanarului, pe pagina sa de Facebook.

14 nov. 2015, 01:05
Andrei Marian Mihai, jurnalist român, rănit în atentatele de la Paris. Precizările MAE UPDATE

Un jurnalist român, Andrei Marian Mihai, colaborator al France 24, s-ar afla printre victimele atacurilor din Paris, după cum transmite presa franceză. Apropiaţii săi scriu pe contul său de Facebook ultimele date despre starea sa. MAE nu a confirmat nimic oficial despre eventualii români răniţi în Franţa.

UPDATE 11.15 Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a declarat, sâmbătă, că autorităţile efectuează verificări în cateva cazuri cu care au fost semnalaţi privind români aflaţi printre victimele din Franţa, cum este şi jurnalistul român Andrei Marian Mihai, însă până acum nu există victime confirmate.

„Există câteva cazuri în care continuăm verificările. Unul dintre ele este şi cel semnalat şi public, al jurnalistului român de la France24. De îndată ce vom avea informaţii suplimentare vom informa şi presa”, a spus Bogdan Aurescu, la postul Digi24.

______________________________________________________________________

„Prietenul nostu Andrei Marian Mihai se afla printre ranitii din atentatul de la Paris, inca nu stim cum este starea lui, din pacate a fost adus in stare grava la spital, imediat ce ni se vor oferi detalii despre stare lui o sa va anunt aici pe pagina lui, sa speram ca vom primi curand vesti cat mai bune. Sa ne rugam ca totul sa fie doar un vis urat!”

ATENTATE FRANŢA: Anunţuri importante pentru români. Numere UTILE de telefon

O altă prietenă scrie pe pagina  jurnalistului: „O veste trista! Colegul si prietenul nostru Andrei Marian Mihai, jurnalist la FRANCE 24, este in stare grava in urma atentatelor de la Paris! Cine il cunoaste stie ca este un om bun, curajos si mai ales puternic! Am incredere ca vei lupta pentru viata ta! Tu ai fost alaturi de romanii nostri in orice situatie! Suntem alaturi de tine si ne rugam sa fii bine! Dumnezeu sa te ajute!”

O altă apropiată anunţă însă sâmbătă: „Andrei Marian Mihai este bine sănătos, tocmai ce am vb cu el la telefon, cineva a spart Facebookul lui azi-noapte si ne-a făcut sa plângem degeaba, eu tocmai ce plecam spre Paris când am fost sunată de el sa îmi spună cele întâmplate, Andrei va mulțumește pentru mesaje si imediat ce își reactivează contul va vb cu fiecare împarte. Cine a avut chef de glume cu așa ceva ai transmit sa își bage ceva in f… De nenorociți”

Andrei îşi schimbase profilul de Facebook în memoria victimelor de la clubul Colectiv.