Andrei Năstase: Emma Nicholson este o prietenă veche a tatălui meu şi a dorit să îl vadă VIDEO

Fostul premier Adrian Năstase a fost vizitat, duminică, la Penitenciarul Jilava, de către europarlamentarul britanic Emma Nicholson. Aceasta a fost însoţită la închisoare de către fiul lui Adrian Năstase, Andrei Năstase, care a făcut câteva declaraţii presei, înainte de plecare.

24 feb. 2013, 12:39
Andrei Năstase: Emma Nicholson este o prietenă veche a tatălui meu şi a dorit să îl vadă VIDEO

„A fost alegerea Emmei Nicholson de a-l vizita pe tatăl meu. Este o prietenă veche a lui şi a dorit să îl vadă. Dânsa a venit în România şi ne-a contactat. A dorit foarte mult să îl vadă pe tatăl meu. Este prima oară când îl vizitează la închisoare. Au vorbit despre situaţia tatălui meu, despre proiectele dânsei şi despre proiectele tatălui meu„, a spus Andrei Năstase.

Emma Nicholson nu a vrut să facă nicio declaraţie la plecarea din penitenciar, însă jurnaliştii au remarcat că acesta avea la ea câteva cărţi primite de la Adrian Năstase, cărţi pe care le-a scris de când este închis. 

O apropiată a fostului premier, baroneasa Emma Nicholson a ajuns la Penitenciarul Jilava în jurul orei 11.00, chiar cu o maşină a familiei Năstase. Aceasta a obţinut aprobarea de a-l vizita pe Năstase în urmă cu câteva zile.

Baroneasa Emma Nicholson a fost raportor al Parlamentului European pentru România în perioada 2000-2004, când Adrian Năstase a fost prim-ministru.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminică, referindu-se la vizita Emmei Nicholson la fostul premier Adrian Năstase, aflat la penitenciarul Jilava, că aceasta este una normală, având în vedere relaţia de colaborare pe care cei doi au avut-o.