Andrei Pavel va avea al treilea copil. Iubita lui este însărcinată în şase luni: „Am aflat sexul bebelușului, dar o să îl păstrăm secret până când se va naște”

Andrei Pavel este în culmea fericirii şi asta pentru că va deveni tată. Iubita lui este însărcinată în şase luni. Aceasta a povestit despre cum decurge sarcina.

08 dec. 2022, 16:19
Andrei Pavel va avea al treilea copil. Iubita lui este însărcinată în şase luni: „Am aflat sexul bebelușului, dar o să îl păstrăm secret până când se va naște”

Cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unei femei este să aducă pe lume un copil. Iubita lui Andrei Pavel este emoţionată, însă extrem de fericită.

Primele declaraţii despre sarcină ale iubitei lui Andrei Pavel: ”Am aflat sexul bebelușului”

Partenera de viaţă a lui Andrei Pavel a mărturisit că sarcina decurge foarte bine și a aflat deja sexului bebelușului, însă momentan preferă să îl țină secret.

”Da, așa este. O să avem un bebeluș! Până acum totul a fost bine, am trecut de jumătate și sperăm să fie totul bine până la capăt. Am intrat în șase luni de sarcină. Încă nu am cumpărat hăinuțe și cărucior, am lăsat pentru după naștere, pentru că eu sunt superstițioasă. Am aflat sexul bebelușului, dar o să îl păstrăm până când se va naște.”, a spus iubita lui Andrei Pavel pentru spynews.ro

Andrei Pavel este și el foarte încântat și abia așteaptă să își strângă în brațe copilul.

Citește și : Celine Dion suferă de o boală rară. Actrița a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: „Mă doare să vă spun”

”Andrei este emoționat, cu toții suntem, noi avem împreună patru copii. Andrei are doi din prima căsătorie și eu am doi din cealaltă căsătorie și suntem fericiți cu toții. Abia așteptăm să ne vină mascota.”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Citește și : „Călătorul în timp” loveşte din nou. Profeţia care stârneşte îngrijorare în showbiz: „Va fi asasinat în mai puţin de două luni ca urmare a controverselor pe care le-a creat”

Cum mai este puțin și se apropie sărbătorile de iarnă, toată lumea și-a făcut deja planuri. Andrei Pavel și iubita lui vor petrece sărbătorile, în familie, alături de cei dragi.

”Suntem foarte bine, ne pregătim de sărbători, așteptăm și restul copiilor din colțurile lumii, ca să zic așa și Andrei cu antrenamentele, cu băieții, suntem bine, sănătoși, asta cred că este cel mai important. Ne place și partea asta de a fi casnici, de câte ori avem ocazia. Decorăm de Crăciun, ne place să gătim tradițional, să vină prietenii la noi, familia. De sărbători o să rămânem acasă și îi așteptăm pe toți în vizită.”, a mai spus aceasta.