„Călătorul în timp” loveşte din nou. Profeţia care stârneşte îngrijorare în showbiz: „Va fi asasinat în mai puţin de două luni ca urmare a controverselor pe care le-a creat”

Tiktokerul-profet cunoscut sub numele de "Călătorul în timp" avertizează asupra faptului că, în mai puţin de două luni, o celebritate internaţională va fi asasinată. Utilizatorul a dat mai multe indicii referitoare la identitatea acestei celebrităţi, iar mai mulţi comentatori au indicat acelaşi nume.

08 dec. 2022, 12:57
„Călătorul în timp” loveşte din nou. Profeţia care stârneşte îngrijorare în showbiz: „Va fi asasinat în mai puţin de două luni ca urmare a controverselor pe care le-a creat”

„Călătorul în timp” a oferit, de data aceasta, informaţii referitoare la un asasinat în lumea vedetelor internaţionale. Nu a oferit niciun nume, însă, detaliile cu ajutorul cărora a descris-o pe ,,viitoarea victimă” au fost suficiente pentru a trezi bănuieli în rândul internauților. Acesta a dat un indiciu important, şi anume faptul că este vorba despre un ,,rapper, proprietar de brand sau om de afaceri”.

„Călătorul în timp” profeţeşte asasinarea unei vedete internaţionale

Tiktokerul susţine că motivul asasinatului ar fi controversele create de această vedetă. Secrete dezvăluite, comentarii controversate și multă lume deranjată. Acestea ar fi motivele pentru care ar urma să fie asasinată celebritatea respectivă.

,,Atenție. Da, sunt un călător în timp real, în mai puțin de două luni, o celebritate va fi asasinată. Acesta a avut recent câteva controverse care i-au făcut pe unii să vrea să-i facă rău. Poate îl cunoașteți ca rapper, proprietar de brand sau om de afaceri, toată lumea știe cine este. Lumea va tăcea când se va întâmpla acest lucru, iar Steaua de Crăciun va cădea”, a transmis „călătorul în timp” pe TikTok, potrivit cancan.ro

Călătorul în timp

Mai mulţi comentatori l-au indicat pe rapperul Kanye West.

,,Kanye West a dat în vileag Illuminati în ultima vreme. Îl vor ucide, așa cum au făcut cu 2pac, pentru că a încercat să-i expună. Dacă e adevărat ce spui”, 

,,De îndată ce a spus rapper și proprietar de brand am spus Kanye West, vom vedea în curând dacă acest lucru este adevărat sau nu”,  

,,Kanye West a vorbit prea mult și a spus secretele multor oameni”, 

,,Kanye știe deja că se va întâmpla. I-am arătat lumina și ce urmează”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

Reamintim că, recent, Kanye West a sugerat că ar putea candida la alegerile prezidenţiale din 2024. Rapperul în vârstă de 45 de ani a făcut referire la o discuţie cu fostul preşedinte Donald Trump, căruia i-a propus să-i fie vicepreşedinte.

Citeste si „Călătorul în timp” face noi dezvăluiri pe TikTok. Ce se va întâmpla în februarie 2023?