Andrei Plăcintă ar putea scăpa de procesul în care este acuzat de tentativă de omor

Andrei Plăcintă ar putea scăpa de proces, după ce martorii şi-au schimbat declaraţiile. Fiul senatoarei Sorina Plăcintă se va prezenta luni la tribunal, unde magistraţii trebuie să ia o decizie în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 07:55
Andrei Plăcintă ar putea scăpa de procesul în care este acuzat de tentativă de omor

Nicolae Stan, martorul-cheie şi totodată parte vătămată în dosarul în care Andrei Plăcintă este acuzat de tentativă de omor, şi-a pierdut viaţa pe 5 ianuarie 2012, în urma unei lovituri la cap.

În scandalul creat de Andrei Plăcintă, în decembrie 2010, bărbatul a încercat să o apere pe Delia Harabulă, care lua bătaie de la iubitul ei, fiul senatoarei Sorina Plăcintă. Fapta bărbatului nu a rămas netaxată de tânăr, care, aflat conform anchetatorilor sub influenţa etnobotanicelor, ar fi trecut cu maşina peste piciorul lui Nicolae.

Pe parcursul procesului în care Andrei Plăcintă este judecat pentru tentativă de omor şi tulburarea liniştii publice, Nicolae Stan a lăsat să se înţeleagă că nu-şi mai aduce aminte foarte bine ce s-a întâmplat în seara în care a încercat s-o scoată pe fată din mâinile lui Andrei Plăcintă. Bărbatul a murit şi, odată cu el, a dispărut şi martorul cheie al dosarului Plăcintă jr.