Andrei şi Dana Năstase, la Liceul „Jean Monnet”: Am venit să votăm pentru Adrian Năstase VIDEO

Andrei şi Dana Năstase au votat, duminică dimineaţă, la Liceul "Jean Monnet" din Bucureşti. La ieşirea de la urne, fiul fostului premier a declarat că a făcut aceeaşi alegere pe care ar fi făcut-o şi tatăl său.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 06:22

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Andrei şi Dana Năstase au venit împreună, în jurul orei 07.45, să voteze la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. După ce au votat, Andrei Năstase a declarat că a venit cu mama sa pentru a vota, împreună, în numele lui Adrian Năstase. „Cred că fiecare dintre noi are astăzi dreptul să aleagă. După închiderea urnelor vom vedea ce se decide. Eu cred că astăzi am făcut aceeaşi alegere ca şi tatăl meu. Împreună cu mama am venit să votăm pentru tata”, a spus Andrei Năstase.

Dana Năstase a mărturisit că a venit la vot în speranţa că lucrurile se vor schimba. „Eu am venit la vot în speranţa că lucrurile se vor schimba şi în mod singur aşa se va întâmpla, cum ar vrea soţul meu, aşa cum vrem şi noi. Eu l-am convins pe Andrei să se scoale devreme. Am dorit să ne vedem de dimineaţă pentru că mai târziu vrem să ne vedem cu nişte prieteni”, a spus soţia lui Adrian Năstase.

Românii îşi aleg în 9 decembrie parlamentarii pentru următorii patru ani. Peste 18 milioane de alegători din ţară, dar şi din străinătate sunt aşteptaţi să voteze duminică. Românii aflaţi în ţară pot vota cu buletinul, în timp ce în străinătate se poate merge la urne cu paşaportul sau cartea de identitate, însoţite de dovada de reşedinţă. Cei aflaţi în tranzit în ţară sau în străinătate NU pot vota la alegerile parlamentare 2012.