Andrei Ştefănescu a divorţat de Antonia. Care a fost motivul despărţirii, după 7 ani de relaţie

Andrei Ştefănescu a divorţat de soţia lui, Antonia. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, dar au șapte ani de când sunt împreună. Acum, au decis să meargă pe drumuri separate.

23 nov. 2020, 16:29
Andrei Ştefănescu a divorţat de Antonia. Care a fost motivul despărţirii, după 7 ani de relaţie

Andrei Ștefănescu a divorţat de Antonia, iar cei doi au făcut anunţul pe Facebook.

Divorţul anului în SHOWBIZ: Raluca Pastramă a cerut ordin de protecţie împotriva lui Pepe

„Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.

Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.

Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan.

Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum.

Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea.

Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!”, este mesajul postat de Antonia şi Andrei Ştefănescu.

Andrei Ştefănescu a divorţat de Antonia

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit în secret cu Antonia, cea împreună cu care are și un băiețel. Cununia civilă a avut loc în Sinaia. Cei doi au devenit părinți la începutul anului 2017.

Valentina Pelinel a apelat la fertilizare pentru a putea rămâne însărcinată cu Cristi Borcea 

Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia, însă cei au divorțat după ce aceasta l-a înșelat cu un tânăr de 20 de ani.  Andrei a angajat un detectiv pentru a strânge dovezi împotriva soției sale.

„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de al altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile’, a mărturisit Andrei Ştefănescu.


loading...
Partenerii noștri