Valentina Pelinel a apelat la fertilizare pentru a putea rămâne însărcinată cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani de zile. Cei doi au împreună trei copii care s-au născut în perioadă în care fostul finanțator al echipei Dinamo a fost închis.

20 nov. 2020, 14:28
Valentina Pelinel a apelat la fertilizare pentru a putea rămâne însărcinată cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel susține că perioada în care Cristi Borcea a stat în închisoare a fost una foarte grea, deoarece cei doi sut genul de cuplu care petrec foarte mult timp împreună.

Citește și: Valentina şi Cristi Borcea, prima apariţie împreună la TV: „Am trecut printr-un război. Când iubeşti ai putere”

”Noi oricum aveam nevoie de timp împreună după anii aceştia. N-a fost uşor pentru niciunul, dar noi i-am dat putere în perioada aceea grea. Cristi e oricum un om foarte puternic. Şi noi am încercat să fim puternici pentru el şi el pentru noi. El a reuşit să ne facă să fim bine chiar şi în momentele grele” , a declarat Valentina pentru OK!.

”În prezent, suntem fericiţi şi mai uniţi că niciodată. Pandemia, care încă nu s-a încheiat, ne-a afectat şi pe noi ca şi pe alţii, însă ne-a oferit şi posibilitatea să petrecem mai mult timp alături de ceea ce contează în viaţă. Am reuşit să fiu mai prezent în viaţa noastră de familie şi efectiv să petrec timp de calitate cu copiii mei” , a declarat și Cristi Borcea.

”Valentina este femeia vieţii mele. Ştiu şi simt asta pentru că mă trezesc cu acest gând şi îmi aduce linişte, fericire, încredere în viitorul nostru. Mi-am găsit jumătatea şi din acest motiv sunt sigur că o voi alege pe ea în fiecare zi de acum încolo, ca şi până acum” , a povestit fostul acționar al Dinamo.

Valentina Pelinel a declarat pentru prima dată că a apelat la fertilizare pentru a putea rămâne însărcinată. Mai mult decât atât, intervenția a avut loc în România.

Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame. Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă şi aceasta este singura metodă, nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu şi să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate” , a povestit Valentina.