Andrei Ştefănescu, primele declaraţii după divorţ: „Sunt greutăţi peste care treci mai greu”

Andrei Ştefănescu a făcut primele declaraţii după divorţ. Prezentatorul a divorţat de Antonia, care i-a dăruit un băieţel, Ayan (4 ani). Artistul este mândru de copilul lui şi îl consideră cea mai mare realizare a lui.

10 nov. 2021, 14:14
Andrei Ştefănescu, primele declaraţii după divorţ: „Sunt greutăţi peste care treci mai greu”
Andrei Ştefănescu, primele declaraţii după divorţ

Andrei Ştefănescu, primele declaraţii după divorţ. Cântăreţul a vorbit despre această perioadă din viaţa lui, divorţul de Antonia, şi a mărturisit că este optimist în ceea priveşte viitorul lui. Consideră că această experienţă te schimbă şi te face mai puternic decât eşti.

Citeşte şi: Andrei Ștefănescu implicat într-o idilă cu o populară prezentatoare TV. Detaliul care i-a dat de gol pe amorezi

Andrei Ştefănescu, primele declaraţii după divorţ

Acum am trecut peste greutățile pe care le-am avut și Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să le trec. Dar sunt și greutăți peste care poți să treci mai greu.

Sigur că ce nu te omoară te face mai puternic și în viață e bine să încerci să mergi înainte, să înțelegi lucrurile care se întâmplă în jurul tău, să înțelegi planul din jurul tău, să înțelegi tot ceea ce ți se întâmplă, dar eu cred că cel mai important este că putem merge înainte. Încă o dată spun, contează și natura greutăților, peste unele treci mai ușor, peste unele treci mai greu.

Cred că orice experiență, orice lucru important pe care îl trăiești în viață te schimbă. Desigur că și un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri, poată să îți deschidă noi oportunități sau să îți închidă unele oportunități.

Dar ideea este că divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult suferi și cât de dureros este. Este o experiență care, dacă nu te „omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte și trebuie luată că atare„, a declarat Andrei Ştefănescu pentru Viva.ro.