Andrei Ștefănescu, probleme grave de sănătate: „Nu le-aș dori nici dușmanilor mei”. Artistul se confruntă cu dureri insuportabile

Andrei Ștefănescu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi, dar, în ultimul timp se confruntă cu mari probleme de sănătate.

24 aug. 2023, 19:37
Andrei Ștefănescu, probleme grave de sănătate: „Nu le-aș dori nici dușmanilor mei”. Artistul se confruntă cu dureri insuportabile
Andrei Ștefănescu se confruntă cu probleme de sănătate

Andrei Ștefănescu este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV de la noi. Pe lângă proiectele din televiziune, artostul se focusează și pe concertele pe care le are cu trupa din care face parte – Alb Negru. Cu toate astea, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, care vin la pachet cu dureri insuportabile.

Acesta a muncit enorm pentru a obține tot ce are acum și s-a rugat zi și noapte ca Dumnezeu să îi ofere ce îi dorește.

„Nu am timp, într-adevăr, e foarte limitat timpul, însă am jurat că de câte ori o să se ivească vreo oportunitate de a face ce îmi place, o să fac tot ce este posibil pentru a o onora. Deși lumea mă judecă și spune “Nu mai scăpăm de el, e peste tot!”, eu i-am promis lui Dumnezeu, în serile în care mă rugam să mă ajute să ajung unde îmi doresc, că întotdeauna o să fiu serios și dacă o să mă ajute să ajung unde îmi doresc o să îmi respect meseria și o să fiu acolo, oriunde o să se ivească oportunitatea! 

Citește și: Andrei Ştefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorţ: „Este alegerea lor, viața lor, sunt o familie”

Iată-mă prezent unde mi-am dorit! Am vrut să fiu pe scenă, atunci când lucram și munceam pe gratis! Foarte mulți ani am muncit pe gratis, mi-a fost greu pentru că uneori poate nu aveam ce mânca!

Atunci când am reușit, am zis că niciodată nu o să refuz o invitație, o emisiune unde o să fiu solicitat sau un proiect unde trebuie să fiu prezent. De asta sunt peste tot, aceasta este promisiunea mea față de Dumnezeu și până o să închid ochii o să încerc să îndeplinesc această rugăminte pe care am avut-o și această rugăciune din fiecare seară!”, a declarat Andrei Ștefănescu pentru ego.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”. Nea Mărin a făcut anunțul surprinzător: „Aștept din moment în moment”

Artistul a mărturisit că are dureru mari de spate, din cauza unei hernii de disc cu nerv sciatic. Artistul nu va ajunge pe masa de operație, dar merge la ședințe de kinetoterapie.

„Chiar acum vin de la Nea Marin. Din păcate, mă chinui cu o problemă de spate și a trebuit să ies puțin din emisiune. Am proiectul lui Nea Marin, matinalul de la Antena Stars și “Prețul cel bun” de la Antena 1 unde, împreună cu Liviu Vârciu, dau premii seară de seară. Problema de spate este gravă.

Am o criză de spate accentuată, hermie de disc cu nerv sciatic atins, cu tot ce trebuie. Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor mei, cum s-ar spune. Nu mă operez, dar fac tratament, fac fizioterapie în fiecare zi, exerciții și tot ce trebuie ca să îmi revin. Asta este viața, uneori ne mai copleșește!”, a mai spus Andrei Ștefănescu.