Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”. Nea Mărin a făcut anunțul surprinzător: „Aștept din moment în moment”

Nea Mărin, pe numele său real Marin Barbu, așteaptă încă să fie contactat de cineva din trustul Intact în legătură cu emisiunea „Poftiți pe la noi”. Filmările ar fi trebuit reluate în această vară, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Cei implicați, în frunte cu Nea Mărin, au pus, inițial, amânarea filmărilor, pe seama faptului că Mona Segal, producătoarea show-ului, a fost plecată la „America Express”. Adevărul este, însă, altul.

17 aug. 2023, 10:58

Nea Mărin conduce, de mai bine de 14 ani, un proiect de succes. Fie că s-a numit „Serviți, vă rog” sau „Poftiți pe la noi”, show-ul a adus audiențe-record. Nea Mărin și Liviu Vârciu, care au devenit prieteni la cataramă, au cutreierat țara în lung și-n lat împreună cu alte vedete consacrate. În orice colț al țării au ajuns, au fost extrem de apreciați de localnici.

Nea Mărin a făcut anunțul despre emisiunea „Poftiți pe la noi”: „Aștept din moment în moment”

Totuși, în pofida acestor lucruri, despre soarta emisiunii nu se știe nimic concret. Deși echipa de producție a „America Express”, în frunte cu Mona Segal, s-a întors de la filmări, pe Nea Mărin nu l-a contactat nimeni.

Nu m-a sunat nimeni, nu știu nimic, aștept și eu din moment în moment să ne apucăm de filmarea noului sezon”, a declarat acesta pentru CANCAN.RO.

Citeste si Liviu Vârciu nu este de acord cu pensionarea lui Nea Mărin: „Nu m-am ascuns niciodată în privința asta”

Între timp, vedeta de la Antena 1 își vede de ocupația sa de bază și face ceea ce iubește cel mai mult, dansul. Acesta este invitat, alături de trupa sa, în toate colțurile țării și are și-n prezent agenda plină cu fel de fel de evenimente.

Nea Mărin nu se pensionează

În primăvară, zvonurile că Marin Barbu s-ar retrage la pensie îi neliniștea pe fani. Nepotul lui, Alex Leonte, a dezvăluit că Nea Mărin și-a depus deja dosarul de pensionare fiindcă a ajuns la vârsta care îi permite lucrul acesta. Fostul iubit al lui Theo Rose a spus că, deși a făcut acel pas, cu siguranță unchiul lui nu va renunța la muncă și la pasiunea pentru dans.

El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol. Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem”, a declarat Alex Leonte, pentru Ego.ro.

Citeste si Scandal monstru la Antena 1. Nea Mărin a lovit-o cu pumnul pe Daniela Crudu