Andrew Tate, despre viața în închisoare: ”Există un singur mod în care poți să supraviețuiești. Plăcerile vieții sunt foarte mici”

Frații Andrew și Tristan Tate sunt anchetați de procurori, în stare de arest preventiv în România, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

18 mart. 2023, 21:12
Andrew Tate, despre viața în închisoare: ”Există un singur mod în care poți să supraviețuiești. Plăcerile vieții sunt foarte mici”

Marți, 14 martie, Tribunalul București a decis să respingă cererea făcută de fostul luptător Andrew Tate, care a solicitat înlocuirea arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune.

A doua zi, miercuri, 15 martie, instanța a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune și în cazul lui Tristan Tate. Joi, 16 martie, avocații celor doi au formulat contestațiile la decizia instanței.

Andrew Tate le-a trimis un mesaj urmăritorilor săi, în care s-a plâns despre viața din spatele gratiilor.

„Există un singur fel în care poți să supraviețuiești în închisoare: cu un autocontrol desăvârșit și cu disciplină.

În închisoare, plăcerile vieții sunt foarte mici: telefoanele și cafeaua fierbinte. Când te trezești, abia aștepți să pui mâna pe o cafea fierbinte și să dai telefoane.

Dar asta este o greșeală de amator. Plăcerile zilnice sunt limitate. Dacă le consumi de la prima oră, ești condamnat apoi la o zi mizerabilă.”, a scris Andrew Tate, conform The Sun, citat de Digisport.

Fostul luptător a menționat și că și-a făcut un program „spartan”: 550 de flotări, 100 de tracțiuni, 200 de genuflexiuni și 4 litri de apă pe zi.

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a anunţat că a preluat în administrare, din dispoziţia procurorilor DIICOT-Structura Centrală, autovehicule şi ceasuri de lux, dar şi mai multe sume de bani, în valoare totală de aproximativ 18 milioane lei (3.636.000 euro).

Bunurile preluate au legătură cu ancheta în cazul fraţilor Andrew şi Tristan Tate, care sunt cercetaţi în stare de arest preventiv pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Ce bunuri i-au fost sechestrate lui Andrew Tate

„Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), din dispoziţia procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, a preluat în administrare 29 de bunuri mobile (autovehicule şi ceasuri de lux), precum şi mai multe sume de bani, în lei, euro, lire sterline şi dolari SUA.

Valoarea totală a bunurilor şi a sumelor de bani preluate în administrare de către ANABI, în acest caz, este estimată la aproximativ 18 milioane lei (3.636.000 euro)”, arată sursa citată, potrivit Agerpres.

Din această sumă, nu mai puțin de 3.165.000 de euro valorează doar cele 15 mașini puse sub sechestru, printre care un McLaren 765LT (320.000 de euro), un Rolls Roice Wraith (350.000 de euro), un Aston Martin Vanquish S Ultimate (245.000 de euro) sau un Lamborghini Huracan (270.000 de euro).

Cu toate acestea, cel mai scump bolid din garajul fraților Tate, un Bugatti Chiron în valoare de 4 milioane de euro, nu a fost confiscat de autorități.

Potrivit Marca, Andrew Tate (36 de ani) are o avere de 50 de milioane de dolari, însă pe internet există discuții potrivit cărora fostul luptător ar avea între 300 și 400 de milioane de dolari.

Andrew, cel mai cunoscut dintre frați, a câștigat mai multe titluri internaționale la kickbox și a fost chiar al doilea cel mai bun luptător din lume la categoria sa în 2012. Între timp, a devenit milionar, dar și un personaj controversat și un ”client” al oamenilor legii.

Citește și: Andreea Antonescu a transmis un mesaj surprinzător după despărțirea de Victor Vrînceanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi