Andreea Antonescu a transmis un mesaj surprinzător după despărțirea de Victor Vrînceanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Andreea Anotnescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la câteva luni după ce vedeta a născut. Ce spune artista despre separarea de tatăl fetiței ei.

18 mart. 2023, 15:44
Andreea Antonescu a transmis un mesaj surprinzător după despărțirea de Victor Vrînceanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi
Ce spune Andreea Antonescu despre despărțirea de Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu este o femeie puternică și își crește singură cele două fete. La doar câteva luni de când a născut, vedeta s-a despărțit de tatăl celui de-al doilea copil, Victor Vrînceanu, iar acum vorbește despre viața pe care o are după separarea de fostul partener.

După ce a dat vestea că ea și Victor nu mai sunt împreună, pe rețelel de socializare, Andreea Antonescu a postat un alt mesaj prin care transmitea că rămâne în continuare puternică și sigură pe ea.

„Și legată la ochi și merg mai departe cu încredere-n mine, pentru că știu că reușesc orice atunci când îmi propun!”,  a scris vedeta, alături de o postare legată de emisiunea America Express, fanii crezând că e vorba despre fostul iubit.

Citește și: Andreea Antonescu se bucură de libertate. Ipostazele incendiare în care s-a pozat jumătatea brunetă a trupei André

Artista a dezvăluit pe contul ei de Instagram că nu mai este împreună cu tatăl mezinei sale și că au decis să pună capăt relației din cauza diferenșelor de caracter. Ea a subliniat că vor continua să se ocupe împreună de creșterea fiicei lor și că nu dorește să mai discute despre acest subiect.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter! Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a transmis Andreea.

Citește și: Divorț ȘOC în lumea mondenă. Andrei Aradits s-a despărțit de soția lui după 17 ani de căsătorie: „Mi-am făcut profil și pe Tinder”

Andreea Antonescu a dezvăluit într-un interviu pentru unica.ro că botezul micuței va avea loc în vara acestui an.

„Botezul va avea loc la începutul verii, pentru că atunci are și Sienna vacanță și vrem să fim împreună la un asemenea eveniment. Am ales și nașii, încă dinainte de a se naște bebelina. Nu știu dacă voi rezista să nu cânt și eu, mai ales că la mai toate evenimentele prietenilor la care sunt invitată, fără excepție, mi se cere să și fac un program artistic… Măcar o piesă!”