Andrew Tate, mesaj motivațional pentru cursanții săi de la Hustler’s University: „În închisoare ai tot combustibilul, dar ieșiri limitate!”

Deși se află în închisoare pentru trafic de persoane și viol, Andrew Tate se pare că nu și-a pierdut optimismul și le transmite mesaje motivaționale cursanților săi de la Hustler’s University.

24 ian. 2023, 13:42
Andrew Tate, mesaj motivațional pentru cursanții săi de la Hustler’s University: „În închisoare ai tot combustibilul, dar ieșiri limitate!”

Andrew şi Tristan Tate se află în arest, după ce au fost acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Judecătorii au prelungit mandatul de arest până în 27 februarie.

Seara trecută a apărut un mesaj pe contul lui Andrew Tate pe grupurile de chat ale aplicației The Real World, pe care o folosesc cursanții de la Hustler’s University, așa-numita școală prin care îi învață pe tineri cum să facă bani și să abordeze femeile, conform libertatea.ro

Citiți și: Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Judecătorii au prelungit mandatul până după Valentine’s Day

„Cea mai mare povară din închisoare este să fii privat de cea mai mare superputere pe care o au bărbații. Fiecare dintre voi, cei care citiți aceste rânduri, aveți libertatea de a vă canaliza toate emoțiile în acțiuni pozitive. Dacă ești prea stresat pentru a dormi? Lucrează. Deprimat de situația în care te afli? Schimb-o. Ești supărat că te-a părăsit iubita? Du-te la sală”.

Andrew Tate, mesaj motivațional pentru cursanții săi de Hustler’s University

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE REAL WORLD (@therealworldoffical)

„Fiecare dintre emoțiile tale pot fi canalizate în acțiuni pozitive în lume. Fiecare emoție este un combustibil pentru a te propulsa spre cele mai înalte puncte de succes. Aveți libertatea de a lucra, acces nelimitat la lumea exterioară și emoții care să vă alimenteze acțiunile. În închisoare ai tot combustibilul, dar ieșiri limitate”. Ești în interiorul The Real World (numele aplicației, „Lumea reală”, în traducere), cu libertate nelimitată și îndrumare nelimitată. Profesorii tăi ți-au dat liste de sarcini, știi exact ce ai de făcut tot timpul. Acesta este un memento pentru a nu irosi combustibilul care vă este dat. Folosiți-vă emoțiile naturale pentru a deveni mari”, a scris Andrew Tate.

Jurnaliștii de la Libertatea au încercat să afle cum a fost posibil ca milionarul britanic să transmită acest mesaj, având în vedere că în detenție nu este permis accesul la internet. Surse neoficiale din Poliție susțin însă că postările au fost făcute de către managerul lui Andrew Tate.

Citiți și: ”Ne-a lăsat amanet la Mykonos”. Noi acuzații la adresa fraților Tristan și Andrew Tate