”Ne-a lăsat amanet la Mykonos”. Noi acuzații la adresa fraților Tristan și Andrew Tate

Curg acuzațiile la adresa fraților Andrew și Tristan Tate, aflați în prezent în Arestul Central al Poliției Capitalei. Mai multe tinere, citate de Cancan, confirmă faptul că cei doi britanici au constituit un grup infracțional organizat, ilegalitate care ar urma să-i trimită ani buni după gratii.

16 ian. 2023, 10:14
”Ne-a lăsat amanet la Mykonos”. Noi acuzații la adresa fraților Tristan și Andrew Tate
Andrew Tate, mesaj ironic din arest

Tristan și Andrew Tate au fost arestați preventiv, pe 29 decembrie, în urma unor percheziții. Alături de cei doi milionari britanici, au fost reținute și cu iubita lui Andrew și o fostă polițistă se la Secția 7 din București, care lucra pentru ei. Tristan și Andrew Tate sunt anchetați într-un dosar de crimă organizată instrumentat de DIICOT,  fiind acuzați de trafic internațional de persoane și viol.

Frații Tate au vrut să scape de arest, dar instanța le-a respins cererile.

Citește și: Cine este Vlad Obu, presupusul complice al lui fraților Tate. Mascații au descins joi la locuința lui

După arestarea fraților Tate, alte fete exploatate de cei doi milionari britanici rup tăcerea.

Ne-au invitat în vara anului trecut la Mykonos. Am ajuns acolo cu avion privat. Șampanie, poze, lux pe drum. Însă când am ajuns acolo, au început mici discuții între noi. Nu am acceptat ce ne-au cerut cu anumite persoane la solicitarea lor”, și-au început tinerele povestea.

Andrew și Tristan Tate nu le-ar fi rămas, însă, datori fetelor pentru faptul că nu au fost de “bună credință”. “Cum se spune pe românește, ne-au lăsat ‘amanet’ acolo. Cu camerele de hotel neplătite și fără bilele de avion întoarcere. În contextul în care am fost acolo invitate de ei. Și am rămas acolo… Fără bilete de întoarcere! Am sunat peste tot pentru a ne împrumuta de bani pentru drumul de întoarcere, pentru a plăti cazarea. Au făcut un gest de adevărați milionari, ce mai putem spune?”, au încheiat tinerele, potrivit CANCAN.RO.