Andrew Tate, mesajul zilei din arest: „Încearcă să-mi rupă conexiunea cu lumea exterioară”

Andrew Tate a transmis mesajul zilei din arest. Frații Tate sunt arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol. Cei doi rămân în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie, după ce Curtea de Apel București a respins contestația britanicilor.

06 feb. 2023, 21:18
Andrew Tate, mesajul zilei din arest: „Încearcă să-mi rupă conexiunea cu lumea exterioară”
Andrew Tate, mesajul zilei din arest

Andrew Tate, mesajul zilei din arest. Milionarul scrie în fiecare zi câte un mail, pe care avocatul său îl face public. De această dată, bărbatul spune că i se restricționează numărul de litere pe care le poate scrie. Ba, mai mult, povestește că a învățat trucuri în închisoare.

Citeşte şi: CTP îi demolează pe fraţii Tate: „Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari”

Andrew Tate, mesajul zilei din arest

Ei restricționează numărul de litere pe care pot să le scriu. Încearcă să-mi rupă conexiunea cu lumea exterioară. Sunt multe de învățat din interiorul unei celule de închisoare. Sfaturi și trucuri pe care le-am învățat de la cei vechi și de la vizitatorii frecvenți ai închisorii.

Pe măsură ce lumea își continuă drumul către haosul absolut. Unele dintre aceste lecții ar putea foarte bine să vă salveze pe unii dintre voi în viitor. Niciunul dintre voi care citiți asta nu ar trebui să încalce legea, există prea multe moduri de a vă îmbogăți fără a face asta. Dar a fi închis nu înseamnă întotdeauna încălcarea legii.

Închisoarea este o temă comună pe calea unei influențe absolute asupra lumii. Fiecare mare revoluționar a petrecut ceva timp închis în mod fals. Și fiecare mare revoluționar a învățat multe lecții din timpul petrecut în interior. Face parte din Călătoria Eroului. Nu trebuie să fii în această celulă pentru a învăța ce am învățat eu aici. Le poți învăța pe toate în Lumea Reală”, a scris Andrew Tate.

Frații Tate au fost aduși, luni, la o nouă serie de percheziții informatice. Cei doi au fost scoși din nou din arest pentru a participa la verificarea dispozitivelor. Din arest, Andrew Tate a transmis că va dona bani pentru bărbații acuzați fără probe, așa cum susține că este și el.